Ártatlannak vallotta magát a bíróságon

Lindsay Lohan: Nem loptam, csak kölcsönvettem...

Azt hitte, kölcsönkapta azt a 2500 dolláros arany nyakláncot, amit a nyakában vitt ki az ékszerüzletből Lindsay Lohan. A bíróság fogalmai szerint viszont ez lopás.

2011.02.10 11:29MTI

A 24 esztendős egykori gyereksztárt egy 2500 dolláros (félmillió forint) arany nyaklánc eltulajdonítása miatt idézték be a bíróságra.

A nyaklánc januárban tűnt el egy elegáns ékszerboltból, amelynek kamerája rögzítette, hogy a színésznő az ékszerrel a nyakában lép ki a boltból.

Barátai szerint Lindsay Lohan azt hitte, hogy kölcsönben van nála a nyaklánc.

Az ügyész a vád ismertetése után közölte, hogy a színésznő akár háromévi börtönbüntetésre is számíthat, ha elítélik. A tárgyalást vezető bíró pedig felhívta Lohan figyelmét arra, hogy nem különbözik a közönséges halandóktól, tehát ne kísértse a szerencséjét.

A színésznő óvadék fejében távozhatott a bíróságról.

Fotó: MTI

Lindsay Lohan az utóbbi három évben ötször kényszerült alkohol- és kábítószer-problémái miatt elvonókúrára. Közben még mindig próbaidejét tölti, mivel 2007-ben elítélték ittas vezetés és kokainfogyasztás miatt, ám a szúrópróba-szerű teszteken is elbukott már.

Lohan 11 esztendősen szerepelt először a filmvásznon az Apád-anyád ide jöjjön! című vígjátékban. Később olyan népszerű filmekben tűnt fel, mint a Nem férek a bőrödbe vagy a Kicsi kocsi - Tele a tank.

Zűrös magánélete miatt néhány éve pályafutása alaposan megbicsaklott, legutóbb egy mentőkötélként felkínált főszereptől esett el a Linda Lovelace pornósztárról készülő életrajzi produkcióban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.