A színésznőnek a "szája se áll jól"

Megdöbbentő fotók: Lindsay ajkáról a pornó jut eszünkbe

Lindsay Lohan szemmel láthatóan minden erejével - vagy inkább a sebészkéssel - igyekszik megszabadulni korábbi, szende imidzsétől. A rosszul sikerült szájplasztika azonban már enyhe túlzás!

Lindsay Lohan felfújatta a száját - röhejes a látvány... képgaléria

2011.01.14 09:29ma.hu - Fotó: X17Online

Megdöbbentően néz ki a nemrég új otthonba költözött színésznő - Lindsay Lohan eddig sem volt érintetlen, már ami a plasztikai sebész szikéjét illeti, ám a szájával most igencsak túlzásba esett.

LiLo feltöltött ajkainak olyan formája lett, mintha a színésznő állandóan durcás lenne. Kissé felfelé "pöndörödnek", dacos kifejezést adva a sztár ábrázatának.

Nézze meg a többi képet is! - Fotó: kissandmakeup.tv

Való igaz, Lindsay általában nem szende, bájos mosolygásáról híres. Ez a tekintet maximum a vörös szőnyegen jár ki a kattintgató fotósoknak.

Ha olyankor fényképezik, amikor az a legkevésbé sincs ínyére, a fotós örüljön, ha nem kap a fejére. LiLo általában telefonnal vagy táskával támad...

Egy szó, mint száz, meglepőnek azért nem nevezhető ez a biggyesztett, felfújt ajak, de nevetségesnek igen.

Arról nem beszélve, hogy furcsa szájformájáról leginkább a pornófilmek üdvöskéi juthatnak eszünkbe...

A celebterapeuta Lindsay Lohan-nek is adna tanácsot

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.