Akivel megtalálja a szikrát, annak van esélye!

Király Viktor szabad préda

Tinilányok ezrei sikolthatnak fel örömükben, mert kedvencük újra facér, szabad a pálya! Persze nem jöhet ám szóba akárki, fontos, hogy meglegyen az a bizonyos szikra, különben hamar véget ér a kapcsolat.

2010.07.13 19:27ma.hu

"Ki a legszimpatikusabb külsőleg?" - tette fel a kérdést a juj.hu riportere Király Viktornak, miután közösen végignézték Horváth Éva, Zimány Linda, Dukai Regina és Bódi Sylvi ruhabemutatóját.

A válaszból kiderül, Viktornak nincs kifejezett ideálja, mert bár mind a négy lányt gyönyörűnek tartja, mégis ha muszáj választania, akkor Lindát és Sylvit vinné magával - vagyis egy szőkét és egy barnát.

Ez nem is gond, mert a haj nem számít, azt lehet festeni - jelentette ki a Megasztár IV. győztese -, számára inkább az első benyomás számít: szép-e a hölgy és megtetszik-e neki. Hogy mik a fő szempontok egy nő kiválasztásánál, arra Király Viktor azt felelte, hogy elsősorban a szép arcot nézi, de a formás popsi is sokat számít.

Ez azonban csak kiindulópont lehet, mert a szépség nem minden, ezért szakított mindössze három hónap után legutóbbi kedvesével is.

"Nem működött a kapcsolat és nem akartam húzni az időt, hogy majd egy év múlva szakítok, mert akkor nagyon megbántom." - fogalmazott a juj.hu-nak. Mint mondta, nem volt meg a szikra, az első hónapban még nem is nagyon hiányzott, de mikor már 3 hónap után sem került elő, akkor tudta, később sem fog.

Az utóbbi időben egyébként mintha sorozatosan csak ilyen villámkapcsolatai lennének, egyik sem tart hosszú ideig, ennek okát viszont abban látja, hogy most fiatal, bulizni akar és most inkább élni szeretne.

Annak ellenére, hogy monogám típusnak tartja magát, a barátainak tett egy fogadalmat, idén nyáron már nem is változtat a szingliléten. A lányok elől persze nem zárkózik el, de strigulázni nem akar, "ami jön, az jön" - dobta fel a labdát.

Tudj meg többet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.