Tényleg szingli marad a nyáron?

Király Viktor Balatonban csinálta először...

Tizenhat évesen vesztette el a szüzességét a Megasztár győztese - Király Viktor nyíltan vallott arról, hogyan is történt a dolog!

2010.07.06 12:30ma.hu - Fotó: kiralyviktor.hu

Nemrég szakított spanyol származású kedvesével, Lorával Király Viktor, de nem hiszi, hogy idén nyáron egyéjszakás kalandokkal szeretné feledni a bánatát. Bár megfogdta, hogy egy ideig szingli lesz, komolyabb kapcsolatra most is nyitott.

Szép emlékeket őriz ugyanakkor a könnyed nyári flörtökről. Viktor elárulta, szüzességét is egy ilyen alkalommal veszítette el, mégpedig 16 évesen - amolyan Amerikai pite-stílusban haverjaival megfogadták, hogy azon a nyáron megtörténik velük a dolog.

Viktor másodikként "teljesítette" az elvárást: a Balatonban tette magáévá a lányt, akivel összejött. Ügyetlenül zajlott az egész, ahogy ez lenni szokott, de nem bánta meg a dolgot - mesélte Király Viktor a Napi Ásznak.

A negyedik Megasztár jóképű nyertese a közelmúltban intett búcsút legutóbbi párjának, a spanyol Lorának, akivel csupán pár hónapot töltöttek együtt. Viktor korábban fél évig járt egy Laura nevű, csinos modellel, akivel komolyan gondolták kapcsolatukat, de sajnos kiderült: mégsem működik a dolog.

Lorával egy baráti társaságban ismerkedtek össze, áprilisban jelentek meg először a nyilvánosság előtt. Egy divatbemutatón meséltek is boldogságukról, Lora el volt ragadtatva Viktortól.

Mint mondta, hosszú ideje először találkozott olyan fiúval, aki ennyire kedves vele és figyel rá.

A megasztár júniusban mégis arról mesélt, sajnos barátnőjével megrekedtek egy szinten, ahonnan már nem tudtak pozitív irányba fejlődni.

Ő akarta inkább abbahagyni a kapcsolatot, a lány kevésbé. Király Viktor szerint csak veszekedés lett volna, ha folytatják.

Beperelte a Bumerángot Király Viktor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.