Elfogadna a megasztár egy luxusautót

Király Viktor: Jó volt az első szex

A Megasztár győztese egy új férfimagazin bulijának hevében mesélt arról, hogy bármikor elfogadna egy menő autót valamilyen szponzortól. Király Viktor az első szexuális élményéről is beszámolt új barátnőjével.

2010.04.26 14:30Tabu tv

Király Viktor persze nem azért ülne bele egy luxus járgányba, hogy tapadjanak rá a csajok, hiszen boldog párkapcsolatban él. Az énekes a barátnőjével törtét első szexuális élményről is vallott a riportban!

"Azért mindig jól jön egy szponzor, nem?! Esetleg, ha valamelyik luxus autómárka akar adni nekem egy gyönyörűszép járgányt, akkor azt megköszönöm! Nem csajozáshoz kell, csak azért, mert szeretem az autókat!"
- mondta el a tabutv.hu riportjában Király Viktor, aki azért nem csajozik, mer jelenleg egy boldog párkapcsolatban él.

Az énekes részletesen nem avatta be a sztártévé stábját a szexuális életébe, de néhány szóban azért jellemezte a kedvesével történt első intim érintkezését!

"Ez kicsit indiszkrét, de annyit elárulhatok, hogy nagyon jó volt!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Király Viktor, aki még a mai napig nem tartja magát jó pasinak.

"Az az igazság, hogy én az egész gyerekkoromat úgy éltem meg, hogy én voltam a lúzer gyerek, mert Amerikában nem nagyon voltam gizda deszkásként!"
- meséli a Tabu Tv internetes videójában a Megasztáros.

Király Viktor: Mindenki idegeskedett, ment a cirkusz

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.