"Nem szoktuk egymást oltogatni!"

Videó- Hien elképedt: Nem vagyok Király Viktor csaja!

A vietnámi származású énekesnőre már nagyon rég megpróbálják rásütni, hogy Ő Király Viktor barátnője. Hien persze a biztonság kedvéért időről-időre rácáfol a dologra, hát most is megtette!

2010.03.08 07:30tabu.tv

Tehát nem igaz a hír, viszont az igaz, hogy a lánynak nagyon bejön Viktor, és bátyjaként tekint a Megasztárra. Hien azt is elárulta, hogy Viktorral szívesen beszélik meg egymás zenéjének ügyeit, és jól érzik magukat egymás társaságában.

Nguyen Thanh Hien matróz ruhában mesélt arról, hogy mi igaz a Király Viktorról és róla terjengő híresztelésekről. "Én erről nem hallottam. Viktorral nagyon jóban vagyunk, tök jó haverom. Annyi idős egyébként, mint a legidősebb bátyám, szóval nem járunk. Általában elmondjuk egymás lemezéről a véleményünket. Nekem tetszik az Ő stílusa, nekem tetszik az Ő hangja. Nem szoktuk egymást oltogatni!" - ecseteli a szerelmi híreket a tabutv.hu videójában a Megasztár.

"A Viktor igen is jól néz ki, de nincs olyan celeb pasi, aki annyira bejönne, hogy elkezdjek vele randizni. Nyilván vannak helyes csávók, de nincs egy külön ideálom. Az egyéniség és a kisugárzás nekem nagyon számít!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hien, akivel a No Comment hip- hop tánciskola farsangi buliján beszélgettünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.