Tüsszög és remeg a sztár!

Videóval: betegen lépett fel az énekes - Hien nagyon fél a H1N1-től!

A vietnami származású énekes nem oltatta be magát az új típusú influenza ellen, és már hetek óta betegeskedik. Szerdától már iskolába sem tudott menni, de az internetes sztártévé riportere mégis egy fellépésén beszélgetett vele. Nguyen Thanh Hien azt mondja, hogy a betegsége ellenére énekelni még tud, de nagyon fél a H1N1-től.

2009.12.15 08:20Tabu tv

A vietnami származású énekes nem oltatta be magát az új típusú influenza ellen, és már hetek óta betegeskedik. Szerdától már iskolába sem tudott menni, de az internetes sztártévé riportere mégis egy fellépésén beszélgetett vele.

Nguyen Thanh Hien azt mondja, hogy a betegsége ellenére énekelni még tud, de nagyon fél a H1N1-től. Nguyen Thanh Hien beteg. "Azért félek. Épp otthon próbálom kikúrálni magam, annak ellenére, hogy most is itt vagyok meg van egy-két megjelenés, de suliban már szerdától nem voltam. Próbálom kipihenni magam, de az a baj, hogy már tényleg egy hónapja mindig visszabetegszem és nem tudom kipihenni" - meséli a tabutv.hu riporterének az ifjú Megasztáros, aki a betegsége ellenére vállal fellépéseket.

"Vannak olyan napok, maikor nem is birok megszólalni, de most szerencsére minden rendben van. Köhögök, de ki lehet bírni" - mondta el a Tabu Tv videójában Hien, aki nem oltatta be magát az új típusú influenza ellen.

"Én természetes úton próbálom kúrálni magam: melegen öltözöm, sok gyümölcsöt és C-vitamint eszem"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, akinek azt tanácsolták, hogy ne oltassa be magát, mivel később rossz hatásai lehetnek az oltóanyagnak.

Tudjon meg többet Hienről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.