Király Viktor is megnézné felnőtt lányként...

Lakatos Krisztián bevallotta: odavan Hienért!

A fiatal megasztáros Lakatos Krisztián olyan dolgokról beszélt a Tabu Tv riporterének, amiről eddig talán még sohasem. Kiderült, hogy az aranytorkú fiúnak tetszik Hien.

2009.06.25 11:15Tabu tv

Lakatos Krisztián a Viva Cometen találkozott Hiennel. A fiatal megasztárost a Tabu Tv interjúja közben pillantotta meg Krisztián.

Teljesen megállt az idő, csak őt tudta nézni.

"Imádom Hient, legjobban a lába jön be, de nem csinálnék vele semmit, maximum esti mesét olvasnék neki"
- mesélte a Tabu Tv riporterének Lakatos Krisztián.

Hozzátette: talán nem csak ő gondolja így a dolgokat, hiszen Király Viktor is folyton azt hajtogatja, hogy nagyon jó nő lesz Hienből.

Persze a bulin nem csak Hien, hanem az alkohol is általános téma, de Krisztián meglepő módon nem él ilyesmivel.

"Ezt még sohasem kérdezték meg tőlem, elég bátor vagy különben! Szóval teljesen antialkoholista vagyok, fél évente, évente ha megiszom egy sört, de azon kívül semmi: egyszerűen nem bírom a szeszes italt" - mondta el a Tabu Tv-nek a megasztár mackója, Lakatos Krisztián két nyakkendő igazítás közepette.

A Tabu Tv megtudta: Krisztián óriási mennyiségű ruhát halmozott fel magának, és senki sem szólhat bele, mikor melyiket veszi fel!

"Van háromszáz és ötszáz közötti ingem, kétszáz nyakkendőm és tíz öltönyöm legalább. Az öltözködésemben nagyon fontos az elegancia. Én azt vallom, hogy bármilyen ruhát felvehetsz, csak tudd, hogy milyen nyakkendő való hozzá, én például szeretem a háromszög nyakkendőt, és az ilyen retrós dolgokat" - osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Krisztián.

Örülnek a szülők, hogy Lakatos Krisztián szakított a barátnőjével?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.