Nehéz ellenállni a bombázóknak, de foglalt

Király Viktor már nem titkolja spanyol barátnőjét!

Magas, barna lánnyal érkezett a Glamour Woman Of The Year gálára a Megasztár győztese, aki mostmár beszél is róla. Egy pillanatra sem tágított Lora mellől.

2010.03.30 13:30ma.hu - Fotó: kiralyviktor.hu

Már nem egyedül jelent meg a Glamour Woman Of The Year díjátadó gálán Király Viktor - vele tartott csinos kedvese, a spanyol származású Lora is. A magas, barna hajú lány mellől alig akart elmozdulni a megasztár, Lora pedig együtt fényképezkedett a Király családdal.

Viktor szinglisége tehát véget ért. Mint mondta, a bulikon gyakran jönnek oda hozzá a tizenévesektől a harmincasokig, nehéz ellenállni, hiszen valóban gyönyörű, bombázó lányokról van szó. De az ő szíve most foglalt - szögezte le Király Viktor a Kiskegyedben.

A Megasztár győztese decemberben szakított legutóbbi párjával, a modell Laurával, akivel nyár óta alkottak egy párt.

Korábban Viktor éveken át iskolatársával, Szilvivel volt együtt, a tehetségkutató verseny alatt is ő szorított neki. Kapcsolatuk azonban elfáradt.

A Laurával való szakítás óta csak kalandokról tudott beszámolni a sztár. Mint nemrég elmondta, neki valahogy az udvarlás is nehéz, mert nem igazán tudja magát kifejezni magyarul.

A dolog lényege a humor lenne, és ehhez annyi szófordulat kell, hogy nagyon vágni kell a nyelvet. Viktor hozzátette: nem olyan rossz azért a helyzet, hiszen nevetnek a poénjain a lányok, de angolul valahogy jobban megy neki a poénkodás - árulta el az énekes.

A megasztár nemrég azt is bevallotta, igen furcsa érzés, hogy ennyi rajongója van, és egy-egy tömegen való áthaladás alkalmával megfogdossák a hátsóját. Kezdi érteni, milyen lehet a nőknek, amikor utánuk fütyülnek, vagy megtapogatják őket.

Hány évesen vesztette el a szüzességét Király Viktor?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.