Visszaadja a voksolók pénzét a TV2

Mennyiben érte kár a Király Viktorra szavazókat?

Közelményt adott ki a Megasztár című műsorral kapcsolatban a TV2, a negyedik széria hetedik döntőjében kialakult botrány miatt - Úgy tűnik, visszakapják pénzüket a szavazók.

2010.02.26 09:50Fotó: tv2.hu

Mint ismeretes, a Megasztár 4 hetedik döntőjében történt egy csavar - A szervezők úgy döntöttek, változtatnak a szavazás menetén. Először a zsűri döntött arról, kit juttat a döntőbe. Ezt viszont csak az eredményhirdetés kezdetén jelentették be. A zsűri Király Viktort támogatta, aki a támadók szerint a fordulat nélkül nem nyerhetett volna - írta meg a Napi Ász.

A Gazdasági Versenyhivatal azt vizsgálta, mennyiben érte kár a szavazókat a csavarral, hiszen ha tudtak volna róla előre, talán nem voksoltak volna Viktorra, mert az ő szavazataik nélkül is fináléba került.

A közleményben az áll, a TV2 és az Interaktív Televíziós Műsorkészítő Kft. a GVH előtti eljárásban vállalta, hogy a Megasztár 4 műsor hetedik döntőjének lezárását követően, a 8. döntőben a zsűri döntésének kihirdetéséig Király Viktorra leadott szavazatok költségeit visszatéríti az azokat leadó nézőknek. Ezzel a TV2 be is ismeri a bakit - írja a Napi Ász.

Király Viktor nem tartja komoly problémának az esetet. Nem mindegy, hogy az elején vagy a végén voksoltak-e a zsűritagok? - teszi fel a kérdést. Azt támogatja, hogy adja vissza a pénzt a TV2, őt ez a döntés nem igazán érinti.

Mint mondta, neki tiszta a lelkiismerete, hiszen utóbb kiderült, nemcsak a zsűri döntése, az sms-szavazatok alapján is tovább jutott volna - mondta el a Napi Ásznak a Megasztár győztese.

Egyéjszakákkal pótolja barátnőjét Király Viktor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.