Laura nehezen dolgozta fel a szakítást...

Videóval! Király Viktor exe lefogyott a szerelmi bánattól!

A juj.hu Tóth Laurával beszélgetett, aki Király Viktor exeként lett ismert s egyébként modellként dolgozik. Az interjúból kiderült: nehéz volt feldolgoznia a szakítást, amely hat hónap együtt járást követett.

2010.02.06 16:30juj.hu

Tömör és tartalmas kapcsolat volt - így fogalmazott a hölgy. A riporter puhatolózó kérdésére segített behatárolni az együtt járás idejét: Viktor ismertté válását követően kezdődött az a bizonyos hat hónap.

Annyira nehéz volt az elválás, hogy még le is fogyott a szerelmi bánattól.

Miután mindezeket megbeszélték, a juj.hu riportere odabilincselte a hölgyet egy találomra kiválasztott férfihez s még kiszedte belőle, hogy szexuális élete nem tartalmaz efféle játékokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.