Alkoholmérgezést kapott a megasztár?

A balhé után kórházban tért magához Király Viktor

Első nagylemezének második klipjét forgatja a megasztár, aki nem titkolja, a videóban nagy hangsúlyt kapó italozás korábbi életében sajnos komoly szerepet játszott. Király Viktor egy balhé után tette le a poharat.

2010.02.04 08:35ma.hu

Ma már nem iszik Király Viktor - ám az első lemezéhez készülő, második videóklipjében nagy hangsúlyt kap a poharazás, amely az énekes életében is megjelent pár évvel ezelőtt. A dal, melyhez most klipet forgatott, az egyik kedvence, és komoly témát feszeget.

Viktor bevallotta: néhány éve, ha komoly gondja nem is volt az italozással, kemény életet élt. Rengeteget bulizott és durvább helyzetekbe is belement. Egy balhé után a kórházban tért magához - ezután változtatott az életén - mesélte a Napi Ászban a sztár.

Király Viktor mostanság elsősorban karrierjével foglalkozik - a Megasztár győztese az elmúlt év alatt két alkalommal is szakított. Miután megnyerte a tehetségkutatót, hatéves kapcsolatának volt kénytelen véget vetni egykori iskolatársával, Szilvivel.

Mint mondta, semmi különös nem történt, egyszerűen kihűltek érzelmeik az együtt töltött évek alatt, és bár már nem alkotnak egy párt, barátok maradtak.

Pár hónappal később Viktor megismerkedett a szép modellel, Laurával, és úgy tűnt, sínen van az élete. Sajnos azonban a komolynak indult kapcsolat fél év után kifulladt.

Az énekes beszámolt róla, hogy hatalmas ajtócsapkodások és viták után mondták ki végül, hogy nem tudják együtt tovább folytatni.

A megasztár nemrég részt vett a Hal a tortán főzősműsorban, ahol Szabó Zsófival flörtölt. A pletykák azonnal szárnyra kaptak róluk, de Viktor biztosított mindenkit, hogy csak barátok - az ő szívét inkább a csinos Ripli Zsuzsi dobogtatná meg.

A hölgyemény az érdeklődésre annyit mondott, helyes, rokonszenves fiúnak tartja a sztárt, de ahogyan eddig sem, magánéletéről most sem beszélne...

Albérletbe költözött Király Viktor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.