Nem Szabó Zsófi, Ripli Zsuzsi az ideálja...

Király Viktor megüzente, kinek akar udvarolni!

Mindenkinek feltűnhetett, milyen jól megérti egymást a Megasztár győztese és Szabó Zsófi a főzős műsorban - Király Viktor azonban elárulta, kinek csapná a szelet a legszívesebben...

2010.01.14 08:30ma.hu - Fotó: tv2.hu

A Hal a tortán e heti szériájában remekül mulatott egymással Király Viktor és Szabó Zsófi - A megasztár szerint azonban ők csak húzták egymást, mivel ketten voltak egyedül szinglik a csapatban, és így a többiek kedvéért is "csinálták a műsort." Igazszág szerint azonban neki Ripli Zsuzsi a zsánere, igazi jó csajnak tartja, szívesen udvarolna neki, ha kapna tőle jelzéseket. Ő ugyanis elég félszeg, még ha nem is így tűnik.

Ripli Zsuzsi nevetve fogadta Viktor szavait. Nagyon rokonszenves és helyes fiúnak nevezte, de közölte: a magánéletéről eddig nem beszélt és ezután sem fog - adta hírül a Napi Ász.

A tehetségkutatóban győzedelmeskedett Király Viktor egy éven belül két szakításon van túl.

Nem sokkal a Megasztár befejezése után megtörtént, amire talán kevesen számítottak, tekintve, hogy az énekes hat éve alkotott egy párt szerelmével: Viktor szakított Szilvivel, akit még az iskolában ismert meg.

A sikernek és a rajongók hadának nem volt azonban köze ahhoz, hogy kapcsolatuk az utóbbi időben kihűlt - mesélte annak idején a megasztár. Mindketten tudták, hogy sajnos a dolognak vége, de azért követik egymás életének alakulását és szoktak beszélni.

Tavaly nyáron aztán Király Viktor megismerkedett a csinos modellel, Laurával, akivel gyorsan egy hullámhosszra kerültek, és nagy szerelem lett a dologból. Fél év után azonban kifulladt a kapcsolat.

Ennek oka nem egy harmadik fél volt, és mindkettejüket megviselte a szakítás, hiszen Viktor elmondása szerint már az összeköltözésen gondolkodott.

Nem értettek azonban egyet sok dologban, s ajtócsapkodásig fajuló vitáik voltak. Kénytelen voltak belátni, hogy mégsem igazán illenek össze.

Jacuzziban enyelgett Király Viktor a szőke bombázóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.