A Megasztár kapcsolata eddig bírta

Király Viktor szingli lett!

Király Viktor tegnap arról számolt be, hogy kapcsolata barátnőjével elfáradt így közös döntés eredményeképp a jövőben külön utakon járnak.

2009.12.01 12:30Napi Ász/ma.hu

Viktor és ex barátnője békésen váltak el egymástól és nincs harag köztük, hisz mindketten úgy látták, hogy kapcsolatuk kifáradt. Az énekes nem tervezi, hogy a közeljövőben bármilyen új kapcsolatba kezd, azonban a kapcsolatok kialakulása általában nem a tervezéstől függenek. Viktor mindenesetre most a karrierjét tartja a legfontosabb dolognak életében és erre szeretne minden erejével koncentrálni.

"Mindketten szomorúak vagyunk, hisz nagyon szerettük egymást. Az igazság az, hogy nem tudtunk annyi időt együtt tölteni, amennyit szerettünk volna. Egyszerűen elfáradt a kapcsolatunk. Továbbra is jóban vagyunk, de én most berendezkedem az igazi legényéletre" - nyilatkozta az énekes.

Hien megrúgdosta Viktort!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.