Az énekes furcsállja rajongói lelkesedését

Király Viktor: Ennyi kezet még nem éreztem a hátsómon

Kicsit átérzem, hogy milyen a nőknek, amikor a férfiak fütyülnek, vagy megfogják a hátsójukat - mondta el Király Viktor a Sztárportrénak.

2010.03.07 18:24Sztárportré

„Nekem a tehettségkutató előtt elég csöndes életem volt ilyen értelemben. Nem nagyon voltak udvarlási történeteim. Most sincs kifejezetten, koncert után szoktam elcsodálkozni. Nagyon sokszor át kell haladnom a tömegen, és ennyi kezet még nem éreztem a hátsómon. Elég furcsa érzés…

Kicsit átérzem, hogy milyen a nőknek, amikor a férfiak fütyülnek, vagy megfogják a hátsójuka
t.”

Levágott egy pofont, és tovább jártunk…

Hat-hét éve, amikor még egy magyarországi angol gimnáziumba jártam, elmentünk egy házibuliba az ikertestvéremmel, és mindketten összejöttünk egy-egy lánnyal. Szerencsés esténk volt. Másnap reggel viszont a tesómnak nem tetszett az ő nyereménye, nekem viszont tetszett az övé. Ezért azt mondta, hogy inkább én menjek el kávézni a lánnyal, szóval cseréljünk."

"Cseréltünk is, elmentem kávézni ezzel a hölgyeménnyel, és jó két órán keresztül nem is mondtam el, hogy Vic vagyok. Amikor már nagyon megtetszett, és kezdtem sajnálni, mondtam, hogy na jó, nem a Ben vagyok, hanem a Vic. Levágott egy pofont, és tovább jártunk.”

Angolban jobb vagyok..

„Udvarlás szempontjából az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom kifejezni magam magyarul. Az egésznek a lényege a humor, és ehhez annyi szófordulat kell, hogy tényleg nagyon vágni kell a nyelvet. Azért nincs olyan rossz helyzetem, szoktam megröhögtetni lányokat, de angolban jobban megy.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.