Megmondták: hívjon el egy lányt randira

Király Viktor felcsap angol tanárnak

Kevesen tudják, hogy Király Viktor nem csak a zenében, hanem a színészetben is jeleskedik - Angoltanárt alakít majd egy sorozatban!

2010.06.15 06:30Tabu tv

Angoltanár lesz egy sorozatban a Megasztár győztese, Király Viktor.

"Angolt tanítok a történetben, ami egyébként tök jó, mert elvégeztem egy színész iskolát. Magyarországon tanultam Gór Nagy Mária színitanodájában, szeretem a színészkedést, de már a suli vége felé rájöttem, hogy az éneklést mindennél jobban szeretem. Most megkerestek erre a szerepre, és úgy tűnik, hogy jól szerepeltem a válogatáson..." - meséli a tabutv.hu riporterének a Megasztár negyedik szériájának győztese, aki a Duna Televízió új ifjúsági sorozatában, a Gézengúzok- KarádysokK-ban szerepel.

Király Viktornak a castingon az volt a feladata, hogy egy lányt elhívjon randizni, ám a sorozatban egyáltalán nem kell csajoznia.

"A válogatások nem arról szólnak, hogy pont azt a szerepet kapod, amin tesztelnek, hanem csak megnézik, hogy hogyan színészkedsz. Így jött az, hogy most én vagyok az angoltanár, aki nem biztos, hogy magyarul meg fog szólalni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Király Viktor az új tévé sorozat díszletében.

Tilos Viktor cédéjét eltörni - felzúdulás Boros és Bochkor műsora ellen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.