Csak a megasztár maradt itthon

Egyedül hagyták Király Viktort

A Megasztár utolsó szériájának győztesét elhagyták a testvérei: Király Linda Amerikába, Király Benjámin pedig Amszterdamba utazott.

2010.05.19 14:30Tabu tv

Király Linda múlt héten koncerttel búcsúzott el a rajongóktól és a barátoktól, hiszen most huzamosabb ideig a tengerentúlon építi majd a karrierjét. A Tabu Tv stábja a lány testvérével beszélgetett arról, hogy miben változik meg a dologtól az élete.

"Szomorú az elválás, de egyben örülök is, mert a Linda csinálja a munkáját! Sajnos egyedül leszek, Ben elment Amszterdamba, mert oda hívta a munkája" - mesélte a tabutv.hu riporterének Király Viktor a koncert szünetében.

"Ez egy nagyon nagy és nagyon kemény szakma. Nem úgy működik, hogy csak hopp, és világsztár leszek. Rengeteg emberrel kell találkozni, ismerkedni, zenét szerezni, és Linda is ezt csinálja!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Király Viktor, aki nagyon drukkol testvére sikereihez.

"Mindenkinek van valami, ami miatt rivaldafénybe kerül. Én először valóban a Linda miatt váltam ismertté, de aztán lekopogom, az emberek már szerintem látják, hogy nem csak miatta van itt helyem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Megasztáros.

Király Viktor maga helyett ikertestvérét küldte a díjátadóra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.