Újra szingli a jóképű megasztár

Király Viktor búcsút intett spanyol kedvesének!

Ha a magánéletében nincs stabil pont, könnyebben megy neki a munka - talán ez az oka, hogy a Megasztár győztese szakított a párjával? Király Viktor úgy érzi: megrekedtek egy szinten a spanyol származású Lorával.

2010.06.09 08:40ma.hu

Király Viktornak nincs ellenére a rockos életforma és a szingliség - a megasztár újra egyedül van! Bár könnyebben megy neki a munka, ha magánéletére nem kell koncentrálnia, mégsem ez vezetett a szakításához. Úgy érzi: spanyol származású párjával, Lorával megrekedtek egy szinten, ahonnan nem tudtak pozitív irányba fejlődni. Ő mondta ki, hogy legyen vége, mielőtt veszekedni kezdtek volna. Lora nehezen fogadta el döntését, de megbékélt a dologgal.

Viktor úgy érzi: amikor kapcsolatban van, előveszi a szabadságvágy, de az egyedüllétet sem bírja sokáig. Most azonban a munkára koncentrál: a következő lemeze anyagát rakja össze - adta hírül a Napi Ász.

Nincs most könnyű dolga Király Viktornak, hiszen a közelmúltban még testvérei is magára hagyták. Király Linda visszautazott az Egyesült Államokba, míg ikertestvére, Benjamin pedig Amszterdamba ment a munkája miatt.

Király Viktor márciusban beszélt először spanyol barátnőjéről a nyilvánosság előtt, majd áprilisban meg is jelentek együtt több rendezvényen.

Egy divatbemutatón meséltek boldogságukról, Lora azt is elárulta, hogy a legjobb barátja Viktor testvérének a barátnője, így futottak össze a megasztárral. Sokáig egy társaságba jártak.

Lora valósággal áradozott Viktorról. Mint mondta, az a legjobb benne, hogy hosszú idő óta először találkozott olyan sráccal, aki ennyire kedves vele, és ennyire figyel rá.

Király Viktor korábban egy Laura nevű modellel járt fél éven keresztül. A Megasztár idején pedig hatéves kapcsolatban volt egykori iskolatársával, Szilvivel - akivel azonban az idők során kihűlt a kapcsolatuk.

Idén is Viktornak sikítozhatnak a tinik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.