Megalázták a műsorvezetők, apja bírósághoz fordult

Király Viktor beperelte a Bumerángot

Nemcsak a zenész és édesapja, de a szakma is elfogadhatatlannak tartja Bochkor Gábor és Boros Lajos viselkedését. A műsorvezető-páros arra biztatta egyik hallgatóját, élő adásban törje össze Király Viktor CD-jét.

2010.06.24 14:57ma.hu

A legutóbbi Megasztár győztese, Király Viktor sosem gondolta volna, hogy csak egy megalázó esemény alanyaként kerülhet be az új kereskedelmi rádiók egyikébe, néhány napja mégis a gúny célpontja lett. Bochkor Gábor és Boros Lajos ugyanis a Bumerángban úgy gondolták, jó poén lehet teljesíteni egy hallgatójuk kívánságát, aki össze akarta törni a másik rádiócsatornán nyert Király Viktor CD-t.

Az énekes valószínűleg nem egészen ilyen formában szeretett volna hallani saját magáról a rádióban, bár ő inkább a békés belenyugvást választotta az adás után. Nem úgy apja, aki egy személyben menedzsere is, a Hot! szerint már be is nyújtotta a bírósági keresetet.

Az eset még két héttel ezelőtt történt, amikor egy hallgató azzal telefonált be: a "másik" rádióban nyert egy Király Viktor CD-t, és ő azt kérte az ottani műsorvezetőtől, hogy jól hallható reccsenéssel törje össze mindjárt. Kérését természetesen megtagadták, ekkor fordult Bocsiékhoz, akik kapva kaptak a lehetőségen. A nyeremény átvétele után behívták Szilvesztert a stúdióba, majd némi felvezetőt követően egy discmanben elindították a CD-t, a fiatal fiú pedig egy kalapáccsal jól irányzott csapással hallgattatta el Viktort.

Király Viktor szerint a közönség nem tudja elfogadni, hogy náluk a családtagok egyben üzleti viszonyban is állnak egymással, holott külföldön ez bevett szokás, a Hot!-nak adott interjújában példákat is hoz az apa-gyermek menedzseri kapcsolatra.

Persze ettől még akadhat olyan, aki egyszerűen csak nem kedveli az ő zenéjét, de értetlenül áll az előtt, hogy ennek a Bumerángban hallott (és webkamera által látott) módon adja tanújelét. Az eset ellen egyébként a Magyar Audiovizuális Producerek Szövetsége is tiltakozását fejezte ki Neményi Ádám, a Made in Hungária című film producerének tolmácsolásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.