Csomag mellé sztárt is kaphatnak a gyerekek

Szandi, Csepi és Dévényi Tibi bácsi 300 ezerért érkezik a Mikulással

Több hazai hírességet is lehet kérni otthonunkba, ha gyermekünket az ajándék mellé meg akarjuk örvendeztetni - A sztárok legkevesebb 150 ezer forintért mennek házhoz.

2009.11.30 09:30

Hazai hírességeket is lehet rendelni az egyik Mikulás-látogatásokat szervező irodánál - Egész műsort is kaphat a gyermek a családi rendezvényeken. Csongrádi Kata, Karda Bea, Csepregi Éva, Szandi, Vincze Lilla, Fábián Éva és Dévényi Tibor is szerepel a kérhető sztárok listáján.

Egy egyszerű Mikulás-látogatás 26 ezer forintot kóstál, a hírességek azonban 150 ezertől 300 ezer forintig terjedő áron mennek házhoz - tudta meg a Napi Ász.

Ezek nettó árak, hozzájön még a 25 százalékos áfa. Amikor kérik, a Mikulás megjelenik, becsönget a családhoz, köszönti a jelenlevőket az előre egyeztetett intelmekkel, és átadja az ajándékokat a jókívánságokkal együtt.

Kérhető jelmezes vagy zenés kísérő is - egyénenként 10 ezer forintért krapmusz, manó vagy hótündér -, és ajándékcsomag különböző árakon - értesült a Napi Ász.

A cég munkatársa a lapnak elmondta, jelenleg a fent említett sztárokkal dolgoznak, ha tévés hírességeket kérne valaki, az többe kerül, és további egyeztetésekre is szükség van, hogy létrejöhet-e a megállapodás - írja a Napi Ász.

Dévényi Tibor szerint Győzike mellett nem nagy dicsőség celebnek lenni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.