Hatalmasat esett az énekesnő...

Képek: Megfagyott a levegő - Szandi mellkasra zuhant!

A két műsorvezető is pánikba esett, amikor meglátták, mekkorát esett az énekesnő - Szandi a Kalandra fal! szereplőjeként az ufócsapat hátára állt, és ijesztően nagyot zuhant a mellkasára.

Szandi hatalmasat esett a Kalandra fal felvételén! képgaléria

2009.05.18 13:20ma.hu

Valósággal megfagyott a levegő a Kalandra fal! felvételén, a háromgyermekes Szandi ugyanis a feladat végrehajtása közben a műsor eddig legnagyobb zuhanását produkálta!

Sebestyén Balázs
és Vadon Jani rettenetesen megijedt, ám Szandi, óriási megkönnyebbülésre, gyorsan felpattant és ment tovább, mintha mi sem történt volna! Szerinte látványra durvább volt az esés, mint valójában - adta hírül a Blikk.

A vetélkedőben nem ez volt az első ijesztő esés - korábban Zimány Linda szenvedett balesetet, amelynek következményeként még mindig óvatosan kell mozognia.

A szőke modell és műsorvezető miatt a medencében csapódás után kezdett aggódni a társaság, hiszen Linda alig tudott kikecmeregni a vízből, a többiek húzták ki.

A könnyező lányhoz mentőt kellett hívni, a rossz landolástól ugyanis a modell lába 160 fokban visszafordult!

Az első percekben teljes volt a pánik, hiszen senki sem tudta, mekkora a baj. Az orvosok azonnal ellátták, majd röntgenre vitték Lindát és specialistához, ahol kiderült, hogy a modell gerince megroppant.

Ám szerencsére nem volt törése, és az ő esetében is szörnyűbbnek volt a jelenet, mint a sérülés.

Természetesen Zimány Lindának azóta is vigyáznia kell magára, hirtelen mozdulatokat nem tehet, időbe telik, mire újra a régi lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.