"A testem a férjemre tartozik"

Szandi: Ez nem fér össze az erkölcseimmel!

Háromgyermekes anyaként is irigylésreméltó alakkal rendelkezik Szandi - Az énekesnő azonban sosem mutatta meg magát férfimagazinban. Elmondása szerint a saját korlátai szabnak neki határt.

Szexis képekben a csinos énekesnő, Szandi! képgaléria

2009.05.06 08:15ma.hu - Fotó: szandi.info, Pintácsi Viki

Szandi nemcsak sikeres énekesnő, de szerető feleség és gondos anyuka is. Mindig határozott egyéniség volt, tizenkét évesen saját maga döntött úgy, hogy megkeresztelkedik. Vallási meggyőződése és elhivatottsága azóta még erősebb lett.

Férje, Bogdán Csaba, akivel 16 éves kora óta alkotnak egy párt, szintén mélyen hívő - elmondásuk szerint ez sok nehézségen átsegítette őket. Szandi szerint az ember lehet úgy is vallásos és jó keresztény, ha a saját törvényeit követi.

Ő megtalálja az arany középutat: igyekszik misére is eljárni a családjával vasárnaponként, és gyermekei már rá is szólnak, ha jómaga csúnyán beszél. Abban azonban biztos Szandi, hogy sosem vetkőzne le egy férfimagazinnak. Ez ugyanis ellentmondana erkölcsi és vallási meggyőződésének. A teste csak a férjére tartozik - mondta el az Epizód magazinnak a sztár.

Az Első Emelet egykori tagja, Bogdán Csaba akkor toppant be a 13 évesen már sztárrá lett énekesnő életébe, amikor Szandi csak 16 éves kamasz volt. A munka kapcsán ismerkedtek meg.

Nem titok, hogy az énekesnő környezete kezdetben nem nézte jó szemmel a bimbódzó szerelmet.

Szandi és Csaba aligha tervezgethettek szép családot, hiszen a lánynál kétszer idősebb udvarlót igencsak kétkedve fogadták a szülők.

Ahogy azonban ez lenni szokott, a tiltás csak jobban összekovácsolta a szerelmeseket.

Majd történt egy csaknem végzetes baleset: Szandi, aki imádja a lovaglást, leesett a lóról és súlyosan megsérült. Csaba korábban elmondta: akkor, a kórházi ágyánál megfogadta, ha felépül, örökre vele marad.

Szandi és párja 1999-ben összeházasodott, első gyermekük, Blanka nem sokkal később érkezett meg. A család később két fiúval is bővült, Domonkossal és a kis Csabival.

A ma is gyönyörű alakkal rendelkező énekeső azonban nem zárkózik el egy negyedik gyermektől sem, igaz, ez még vita tárgya a férjével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.