A párja mentette meg az énekesnőt

Öngyilkos akart lenni Szandi testvére!

Pintácsi Viki és húga, Szandi mindketten ismert énekesnők lettek és ma mindkét hölgy három-három gyermek édesanyja. Viki életében azonban volt egy igen nagy mélypont - még a húgával sem állt szóba!

2009.04.09 09:35Fotó: pintacsiviki.hu

Hirtelen csak azt láttta maga előtt, hogy szándékosan a korlát felé hajt az Árpád hídon - mesélte megrázó emlékét Pintácsi Viki. Az énekesnő komoly lelki válságba került pár évvel ezelőtt.

Hét év után, két gyermekkel vált el a férjétől. Néhány hónappal később azonban megismerte jelenlegi párját, Zoltánt - csakhogy borzasztó lelkifurdallás gyötörte. Nem tudta, hogyan álljon helyt anyaként, de a szerelmét sem akarta elveszíteni - mesélte az Epizód magazinban a sztár.

Viki ekkoriban édesanyján kívül senkivel sem tudta megbeszélni gondjait - még a húgával, Szandival sem, aki véleménye szerint másként látott volna mindent jónak. Az énekesnő attól is félt, hogy gyermekei elhidegülnek majd tőle a válás miatt - mesélte az Epizódban.

Egyszer annyira kiborult, hogy a teljes kikészülés határán, amikor éppen hazafelé vezetett a budapesti Árpád-hídon, megfordult a fejében: áttöri autójával a korlátot, és a Dunába zuhan.

Észrevette, hogy szándékosan hajt a korlát felé...Végül megrémült, és zavarodotttan félreállt. A párja, Zoltán perceken belül ott termett - neki sikerült megnyugtatnia - árulta el Viki az Epizód magazinban.

Viki ma már négy éve él boldogan szerelmével, akivel immár egy közös gyermeket is nevelnek: a kétéves Zolnát.

Testvérétől, Szanditól ma már nem lehet elszakítani, nagyon jó testvérek. Viki saját vállalkozást is indított, kismamaruhákat készíttet és árusít - adta hírül az Epizód magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.