"Nem fogok izgulni"

Szandi: Csak ne legyek túl sok

Szandi már harmadszor ül a Csak csajok társ-műsorvezetői székébe, és bár mostanában nagyon sűrű az élete, a korábbi jó élmények miatt úgy döntött, ismét elvállalja.

Minden étel pirosban pompázott Szandi vacsoráján képgaléria

2009.05.04 06:45rtlbulvar.hu - Fotó: szandi.info

A háromgyerekes énekesnő minden értelemben csúcsformában van, és jobban pörög, mint valaha.

Szandi
már harmadszor ül a Csak csajok társ-műsorvezetői székébe, és bár mostanában nagyon sűrű az élete, a korábbi jó élmények miatt úgy döntött, ismét elvállalja.

Attól nem tart, hogy izgulni fog, inkább arra kell nagyon figyelnie, hogy ne pörögje magát túl, és ne legyen túl sok.

- Az olyan témákat szeretem, amikből lelkiekben erőt lehet meríteni, vagy az olyanokat, amikben hasznos tanácsokkal látnak el. A gyerekneveléssel vagy kerttel kapcsolatos beszélgetésekre mindig nyitott vagyok, és mostanában egy régi szenvedélyem, a lovaglás is újra előtérbe került – mesélte Szandi az RTL Bulvárnak.

A háromgyerekes anyuka ugyanis régebben amatőr zsoké volt, de tizenhat éve felhagyott a lovaglással.

Nemrég azonban – látva a csodaló, Overdose sikereit – ismét kedvet kapott, és tervei szerint hetente egyszer-kétszer eljár majd lovagolni.

Szandi ilyenkor tavasszal súlyos ezreket hagy a kertészetekben, ugyanis imádja a virágokat.

A házuk kertjébe rendszeresen ültetnek a gyerekekkel egynyári és évelő növényeket, de az énekesnő tervei között szerepel az is, hogy hamarosan gyümölcsöt és zöldséget is termesztenek.

- Korábban próbálkoztunk már futóbabbal, de nem tudom, hogy mikor érdemes elültetni ezeket a növényeket, illetve hogyan kell gondozni őket. Az is érdekelne, hogy egy lakótelepi lakásban, a balkonon hogyan oldható meg mindez - mondta Szandi.

Az énekesnő úgy érzi, hogy testileg, lelkileg és nőként is csúcsformában van mostanában, és reméli, hogy ez a Csak csajokban is sugárzik majd róla.

Nemrég jelent meg a tizennyolcadik lemeze Rabold el a szívemet! címmel, amely igazi családi vállalkozás, hiszen a dalokat férje írta, a fotókat pedig a testvére készítette az albumra.

A hosszúhétvégén hét fellépése volt, ezért sajnos az anyák napját sem tudta úgy megünnepelni, ahogy szerette volna.

Édesanyjának masszírozógépet vásárolt, de vasárnap csak telefonon tudta őt felköszönteni.

A gyerekek – Blanka, Domi és Csabika – sokat készültek a nagy napra: édesanyjukat orgonával köszöntötték rögtön ébredés után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.