Vége a "21.századi Hacsek és Sajó" párosnak

Hoppá - Dévényi Tibi bácsinak is ajtót mutattak!

Nagy álma teljesült Dévényi Tibornak, amikor szilveszterkor élőben köszönthette a stúdióból a nézőket - Úgy tűnik, ez idén nem így lesz, a lemezlovasnak is távoznia kell a képernyőről.

Kilencféle fogás és retróbuli volt Tibi bácsi vacsoráján! képgaléria

2009.02.03 13:20ma.hu - Fotó: zene.hu

A Magyar Televízió vezetősége Dévényi Tibor távozása mellett döntött - nem a lemezlovas vezetheti tovább a Csináljuk a fesztivált! Harsányi Levente oldalán. Az indoklás szerint ismét műfajt váltanak, ehhez új műsorvezető is kell.

A filmslágerek kommentálására most Gundel Takács Gábort kérték fel. Tibi bácsi sajnálja, hogy búcsúznia kell: reménykedett szerződése meghosszabbításában. Szerinte Harsányival ők alkották a 21.századi Hacsek és Sajó párost, újszerűséget hoztak - mondta a Blikknek Dévényi.

Korábban Korda György ült "Tibi bácsi" helyén a műsorban, s az elmúlt ötven év magyar slégerei kerültek terítékre.

Annak idején a Korda-Harsányi  párost sokan furcsállták és negatív véleményt alkottak róluk - mondván, hogy nem illenek össze a képernyőn műsorvezetőként.

Ennek ellenére a fiatal műsorvezető és az idősebb táncdalénekes igen jó viszonyban lettek, barátságot kötöttek. Nemcsak a munka terén egészítették ki egymást, de emberként is megkedvelték.

Sokat beszélgettek, Levente szerint Kordát nem lehet megunni, olyan történeteket mesél, hogy tátott szájjal hallgatja... Harsányi egy alkalommal kifejtette, hogy Korda Györgyöt és feleségét, Balázs Klárit még szüleinek is elfogadná.

Dévényi Tibor és Harsányi Levente nagyjából egy éve kerültek együtt a képernyőre a Csináljuk a fesztivált!-ban.

A magyar dalok után a külföldi slágerek közül válogathattak a nézők, ezekben pedig "Tibi bácsi" profi volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.