Tóth Imi visszaadta neki a vidámságot!

Karda Bea visszakapta fiatalságát!

Tóth Imi hétvégén megrendezésre került MotoGp-s nyílt napja hatalmas sikert aratott, ahol a világsztár Mattia Pasini-n kívül több hazai sztár is tiszteletét tette.

2009.08.13 17:15ma.hu

A MAXCity jóvoltából szervezett eseményen többek között Imi méregdrága motorja került közszemlére, valamint sztárügyességi versenyeken méretették meg magukat hírességeink.

A Brno-i versenyre készülő motoros hevesen edz, hogy minél jobb eredménnyel térjen majd haza, azonban időt szakított arra, hogy nyílt napján motor imádatát másoknak is átadja.

Szándéka olyannyira sikerült, hogy a sztárügyességi vetélkedőknek köszönhetően Karda Bea a kétkerekűről leszállva teljesen megfiatalodott, Sebeők Jánosnak pedig a motorozásnak köszönheti, hogy halálfélelme mára már a múlté.

- "Húsz éves koromban ültem utoljára motoron, de Imike visszaadta a fiatalságomat, amikor egy kerekezett velem"- nyilatkozta remegő lábakkal az éppen Tóth Imi motorjáról leszálló Karda Bea.

A hírességek Imi robogójával küzdöttek meg elsősorban, és csak azután egymással, amik kisebb nagyobb sikereket hoztak.

A bóják közé rendezett gyorsasági verseny meglepetésekkel is szolgált, hiszen Tommyboy ifjú felesége jobb időt futott férjénél, amit csak remélni tudunk, hogy nem szított vitát a friss házasok között.

A jó hangulatú délutánról VV Frenky sem hiányozhatott, akiért mindenórás felesége szurkolt a pálya széléről. A motoros vetélkedőt végül -szintén egy sportoló- Czanik Balázs nyerte 18 másodperccel Hogy Czanik eredményét a vele együtt érkező Erdőhegyi Brigi, vagy a szervezők által kínált finom ebéd inspirálta, azt nem tudjuk, de ennek ellenére az bizonyos, hogy az énekesnő szívében ő a legjobb sztármotoros.

A sikeres rendezvényt látványos StreetFighter show-val koronázták meg, ahol több motor is lángba borult mindenki nagy örömére.

Lóspermával kenegeti magát Karda Bea!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.