"Nem így képzeltem az életem"

Karda Bea: Kisfiúkat nem keresek!

Az énekesnő álnéven keresi az igazit, már néhány randevún is túlesett, de egyelőre nem találkozott a megfelelő férfival - A Cool Live műsorában Karda Bea mesélt meglepő ismerkedési szokásairól.

2009.08.27 06:45rtlbulvar.hu

A Cool Live műsorában Karda Bea mesélt meglepő ismerkedési szokásairól, a művésznő ugyanis a fiatalokat megszégyenítő módon használja ki az internetet adta lehetőségeket, és a társkereső oldalak segítségével keresi a nagy Ő-t.

Bevallotta, nem a saját ötlete volt a dolog, egy barátnője vette rá a regisztrációra, de a tettét nem bánta meg és szégyenérzete sincsen.

- Nem így képzeltem el az életemet, de a szerelemért és a boldogságért mindent meg lehet és meg is kell tenni!

Bea heti két alkalommal lép be a rendszerbe, hogy válaszoljon a beérkezett leveleire és randevú meghívásokra, és persze böngészni az úriembereket: kizárólag korban hozzá közel álló férfiakra vadászik, nem keres kisfiúkat. A nála fiatalabb udvarlókat pedig hamar leépíti.

Eddig még nem találta meg az igazit, de randevúkra már többször is sor került. Tavaly például három találkán is túlesett.

- Kedves, művelt férfiak voltak, de egyiküknél sem érzetem azt, hogy ő lenne az, akit keresek! Kicsit csalódtam is az internetes társkeresésen akkoriban, sokáig nem is próbálkoztam újra.

Mostanában azonban újra ismerkedik, de – bár rossz élménye még nem volt – így is bizalmatlan, ezért álnéven és nem is a saját fényképét megosztva levelezget a társkeresőkkel.

Ezáltal úgy érzi, a férfiak nem az énekesnői múltja miatt fogják keresni a társaságát, hanem a személyisége miatt.

Remélhetőleg Bea hamar rátalál a boldogságra, Kánya Kata pedig egy jó tanáccsal segítette próbálkozásit, pontosabban felhívta a figyelmét egy nagy hibára.

- Ismert nőnek lenni hátrány a párkeresésben, de vállalnod kell a neved és azt, aki vagy! A valódi énedet szeressék, ne egy felépített képet. A komolytalan ismerkedőket pedig könnyen ki lehet szűrni az alapján, amit írnak!

Karda Beának elég volt a futó kalandokból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.