Elzárják a külvilágtól Som Lajost?

Karda Bea: Miért nem láthatom a volt férjemet?

Hónapok óta kórházban ápolják a Piramis együttes legendás gitárosát - Úgy tűnik, negyedik felesége senkit sem enged Som Lajos közelébe, pedig volt neje, Karda Bea is szívesen meglátogatná...

Csábos szoknya és dögös funky Karda Bea vacsoráján! képgaléria

2009.08.18 07:40

Som Lajos és Karda Bea már több, mint két évtizede elvált, felnőtt lányuk pedig külföldön él. Az énekesnő és a lánya is aggódnak a zenészért, de Karda Beát hiába kérdik, mi van a volt férjével. Závody Jánossal együtt fél éve látogathatták meg Som Lajost utoljára - adta hírül a Kiskegyed.

Akkor úgy látszott, a sztár állapota javult. Érdekes módon azonban elterjedt a pletyka, hogy kidobták a kórterembemből őket - mesélte Karda Bea a lapnak, aki szerint ez azt jelzi: azért terjedt el a hazugság, hogy többet ne menjenek oda.

Som Lajos is örülne, ha családtagjai, barátai látogatnák, nem hiszi, hogy el kéne őt zárni a külvilágtól - vélekedett az énekesnő a Kiskegyedben.

Arról, hogy miért nem lehet a zenészt látogatni a pszichiátriai osztályon, Beának sejtései vannak. Szerinte Som Lajos jelenlegi neje nem szeretné. De mivel nem ismeri személyesen, a miértre nem tudja a választ.

Karda Bea mindenesetre őszintén drukkol volt párjának, hogy visszatérhessen a zenei életbe. Úgy véli, lehet, hogy korábbi életvitele hozta ebbe a helyzetbe. De örülne, ha ismét boldognak láthatná Lajost, ő maga pedig csápolhatna a Piramis koncertjén - mondta el Karda Bea a Kiskegyedben.

Az énekesnő elmondta: Som Lajost édesanyjával mai napig jó a viszonya: mióta elveszítette szüleit, ő a pótmamája. Az idős asszonyt is bántja, hogy olyan dolgokat írnak le napilapok, ami nem igaz, nem is beszéltek Margit nénivel.

Bea szeretné, ha egy ideig senki sem keresné Lajossal kapcsolatban a családtagokat, mert nem szolgálhatnak ők sem újdonsággal - árulta el a Kiskegyedben Karda Bea.

A 62 éves gitárost közel egy éve kezelik kórházban - Lábbénulás miatt került be az intézménybe, de nem sokkal ezután állapotát illetően hírzárlatot rendeltek el.

Annyi hír szivárgott ki, hogy gyomor-és pajzsmirigy-problémákkal is kezelik. Idén júliusban Som Lajost a Nyírő Gyula Kórház pszichiátriai osztályára szállították.

Az intézményben a Kiskegyed érdeklődésére elmondták, három esetben lehet látogatási tilalmat elrendelni.

Az első, ha a beteg gyámság alá került és a gyám kéri ezt, ha a beteg a gyógykezelésre önként ment be és ő maga kérte, hogy ne látogassák, vagy ha állapota miatt ezt a kezelőorvosa rendeli el.

Hogy Som Lajos esetében melyik áll fenn, arról nem nyilatkoztak - semmilyen konkrét információt nem adhat ki róla a kórház - tudta meg a Kiskegyed.

Életveszélybe került Som Lajos? - Olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.