Továbbra is kórházban a Piramis gitárosa

Szomorú - Több problémával nyomja még mindig az ágyat Som Lajos

Most is a rehabilitációs intézetben kezelik a Piramis együttes legendás zenészét - Soma Lajos neje megtiltotta, hogy nyilatkozzanak állapotáról, de annyi kiderült: a gitáros több egészségügyi probléma miatt van még mindig kórházban.

2009.04.17 13:00ma.hu

Lábbénulás miatt tavaly ősszel kórházba került Som Lajos - A Piramis sztárját később az Uzsoki kórház rehabilitációs intézetébe szállították, s jelenleg is ott kezelik. Alkoholproblémájától nem tudott igazán megszabadulni.

Felesége nem járult hozzá, hogy a zenész állapotáról tájékoztatást adjanak az orvosok. Egy ápoló azonban annyit elmondott, hogy a gitáros egy korábbi fejsérülése nyomja az agyát, ezért nem engedték haza. Gyomor- és pajzsmirigyproblémák miatt is bent tartják - adta hírül a Blikk.

Januárban barátai aggodalmukat fejezték ki Som Lajos miatt, hiszen a kórházba került zenész akkor már jó ideje nem hallatott magáról.

Utolsó információjuk az volt, hogy a Nyírő Gyula kórház addiktológiai osztályán feküdt elvonókúrán. Onnan azonban elvitte a neje, hogy ne találjanak rá.

Minden azzal kezdődött, hogy októberben a sztár összeesett zuglói albérletében - stroke-kal szállították kórházba. Lábbénulás gyanújával tartották bent, de akkor még látogatókat is fogadott.

Egy idő után járókerettel már tudott közlekedni. Haza szeretett volna menni, és bizakodott, hogy mielőtt otthon lábadozhat.

A felesége tavaly november elején azt nyilatkozta, hogy sokat javult a sztár állapota, mozgása nehézkes, de már nincs szüksége járókeretre.

Az orvosok azt jósolták, pár hét múlva hazatérhet, de a jelek szerint Som Lajosnak még egy darabig kórházban kell maradnia...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.