A két sztárra még vár egy nehéz beszélgetés...

Csepregi és Szulák sírva borult egymás vállára!

Hosszú évekig nem volt felhőtlen a viszony a Neoton Família énekesnője és Szulák Andrea között - A két sztár először a zenekarról készült musical premierjén törte meg a kínos csendet...

2009.10.12 09:30ma.hu - Fotó: csepregieva.extra.hu

Csepregi Éva korábban úgy nyilatkozott: a musical premierjén ő és Szulák Andrea sírva borultak egymás vállára. Azóta rendszeresen összefutnak az Operettszínházban, előadásokkor találkoznak, Andrea mindig odaszól neki, hogy "majd a büfében találkozunk."

Náray Erika a harmadik, akivel össze szoktak ülni - árulta el az énekesnő, hozzátéve: ilyenkor felületesen társalognak. A régi sérelmek egyelőre nem kerültek felszínre, de kíváncsi Andrea történetére, ő hogyan emlékszik vissza erre a korszakra. Már készül a beszélgetésre, jó lenne ha ketten leülnének és átbeszélnék a dolgokat - mondta el Csepregi Éva a Napi Ásznak.

A Neoton énekesnője egyébként az utóbbi időben alvászavarral küzd - szokatlan tüneteket vett észre magán, s emiatt aggódni kezdett.

Pár hónapja napközben sokkal fáradékonyabb, álmosabb volt, mint azelőtt, és sokszor előfordult vele, hogy két fellépés közt, az autóban szundított el. Ettől sem lett azonban jobb a helyzet.

Csak ha színpadon volt, akkor tudta teljesen önmagát adni, mert a közönség számára az adrenalin.

Csepregi Éva úgy érzi, van összefüggés az alvászavara és a szakmájából adódó időbeosztása között. Hiszen egy-egy koncert helyszíne között olykor száz kilométer távolság is van.

Fárasztja az utazás, különösen, hogy korán szokott felkelni, különben nem érne oda egy vidéki helyszínre.

Az énekesnő orvoshoz ment, aki megnyugtatta: nagy baj nincs, de a belső biológiai órája felborult, s ezt könnyen helyre lehet állítani.

Csepregi Éva a világ legnépszerűbb énekesnője?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.