Három óráért közel félmilliót?

Nem sajnálta a pénzt az anyós Hajdú Péterék luxusára

Tavaly augusztusban állt oltár elé a hazai sztárpár, ám kislányuk keresztelője miatt nem volt idejük az évfordulójukkal foglalkozni - Hajdú Péter édesanyja azonban luxus meglepetéssel szolgált fiának és menyének.

Szexis fotók Sarka Katáról! képgaléria

2009.09.23 07:30ma.hu

Nem is álmodott róla Hajdú Péter és Sarka Kata, milyen mesés lesz az első házassági évfordulójuk. Kislányuk, Noémi keresztelője miatt nem értek rá saját menyegzőjükről megemlékezni, de gondoskodott róla Péter édesanyja, aki titokban kibérelt a párnak egy hajót.

Gyertyafényes vacsora várta a fiatalokat, kedvenc zenéik szóltak, miközben a Dunán siklottak. Csak a hajó kapitánya és a pincér volt a hajón rajtuk kívül. A páros nagyon meghatódott az ajándéktól. A háromórás hajóút alatt négyfogásos vacsorát fogyasztottak Hajdúék.

A Napi Ász értesülései szerint egyébként ezt a hajót kibérelni óránként közel nyolcvanezer forintba kerül, de ebben nincs benne a vacsora, a felszolgálás és az egyéb szolgáltatások sem - tudta meg a Napi Ász.

Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya február közepén született, a keresztelőre azonban csak a nyár végén kerítettek sort.

A nagy eseményt követően több olyan pletyka árnyékolta be a pár örömét, amelyek valótlanságokat is tartalmaztak a keresztelővel kapcsolatban.

Hajdú Péterék fülébe jutott, hogy vannak, akik állítják, többmilliós ékszert készítettek lányuknak a nagy alkalomra. Sarka Kata felháborodottan reagált a híresztelésekre.

Elmondta, hogy Noéminek egy kis fakeresztet vásároltak a templomban, amit egy atya megáldott, és egyébként is úgy gondolja: lehető legolcsóbban szervezték meg a lányuk keresztelőjét.

Olyan hír is napvilágot látott, miszerint a gyermek ruhája több százezer forintba került, de Kata ezt is cáfolta: elmondta, könnyű nyári ruha volt a kislányukon, melyet a nagymamájától kapott.

Nagyon megható volt viszont Tornóczky Anita ajándéka, aki a saját keresztelőjére kapott ékszert adta át Noéminek, így a gyűrű eszmei értéke óriási.

Megfertőzte a kislányát Hajdú Péter!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.