Varnus Xavér milliókat adott a kocsiért

Sarka Kata nem bírta Hajdú Péter csajozós verdáját!

Pár napja már Varnus Xavér robog az Esti Frizbi műsorvezetőjének autójával - Hajdú Péter túladott a neje véleménye szerint "csajozós" autón, melyet kislányuk születése óta nemigen tudtak kihasználni.

Szexis fotók Sarka Katáról! képgaléria

2009.09.21 07:30ma.hu

Csupán négy éve lehet ilyet látni az utakon - borsos áron vásárolta, majd most túl is adott sportautóján Hajdú Péter. Az interneten általában 6-8 millió forintért kínálják ezt a fajta kocsit, melyet Varnus Xavér vett meg a műsorvezetőtől. Hajdú Péter megerősítette, hogy eladta a járgányt.

Elmondása szerint Xavér régóta keresett hasonló autót, s azonnal rábólintott a vételre. Péter azonban elárulta: nemcsak azért vált meg a kocsitól, mert lányuk, Noémi születése óta kevésbé tudták kihasználni. Párja, Sarka Kata sosem kedvelte igazán a sportautót, szerinte csajozós járgány. Mivel korábban vettek egy családi autót, nem okozott gondot megszabadulni tőle - adta hírül a Napi Ász.

A családfő egyébként nemigen használta "csajozásra" a feltűntő külsejű autót. Sarka Katának olyakor mégis van oka bosszankodásra.

A csinos modell a közelmúltban számolt be arról, hogy máig előfordul: akadnak lányok, akik nem vesznek tudomást arról, hogy Hajdú Péternek van párja, sőt, már felesége és gyermeke is.

Bár Kata megdönthetetlenül stabilnak tartja kapcsolatukat, olykor nagyon felzaklatja, hogy felbukkannak "arcátlan" rajongó hölgyek.

Elmesélte, hogy amikor még Péter menyasszonya volt, egy bulin odarohant a műsorvezetőhöz egy lány, és kérlelte, menjen el vele beszélgetni.

Kata megdöbbent a jeleneten, Hajdú pedig közölte a lánnyal: szerinte nincs olyan téma, amiről a párja előtt nem lehetne beszélni...

A modell az eset kapcsán elmondta: szó sincs arról, hogy ne bízna meg a kedvesében, de melyik nő szereti, ha levegőnek nézik?

Hajdú Péter megfertőzte a kislányát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.