"Olyan dolgokat állít, hogy kapkodom a levegőt"

Bálint Antónia: Sarka Kata kérjen nyilvánosan bocsánatot!

Élő adásban adott hangot felháborodásának Bálint Antónia - Sérelmezte, hogy Sarka Kata állította: Toncsi olyan képeket mutogatott egy műsorban az elmúlt egy hétben, melyen Hajdú Péter is rajta volt, akkor még az ő párjaként.

2009.09.14 13:40ma.hu

Hajdú Péter betegség miatt nem tudta elkísérni feleségét minap a Reggeli stúdiójába, így az ifjú anyuka egyedül érkezett.

Sarka Kata
elmondta, őt nagyon zavarja az, hogy Bálint Antónia emlegeti és mutogatja rég elmúlt kapcsolatuk emlékeit.

- Nem Antóniával van problémám, vele soha nem volt. Nem a múltat akarom megváltoztatni. Azzal van problémám, miért kell még mindig nosztalgiázni nagy nyilvánosság előtt. Nosztalgiázzon barátaival, szüleivel. Nekem ez nem szimpatikus dolog - tette hozzá Sarka Kata.

A modell elmondta, neki mindez rosszul esik, ő sosem hozná volt kedvesét ilyen helyzetbe és azt is elárulta, Hajdú Péter korábbi barátnőivel nem voltak ilyen problémái.

Hajdú Péter, aki csak telefonon jelentkezett be megfázása miatt a stúdióba, elmondta, hogy Katának nem kéne komolyan felhúznia magát ezen.

Sarka Kata a Reggeli stúdiójában - Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv

Báélint Antónia eredendően nem kívánt e témában nyilatkozni, de a tévében látva nem bírta szó nélkül hagyni Kata nyilatkozatát.

A mai Reggeliben telefonon jelentkezett be, reagált, és megdöbbentő ígéretet tett.

- Én nem gondoltam, hogy ez az egész tovább gyűrűzik! Nem is akartam a stúdióba bemenni, az üggyel sem szeretnék sokáig foglalkozni, de egyszerűen nem találok szavakat, hogy éreztem magam, mikor a tévében a beszélgetés végét hallottam csak... - közölte feldúlt hangon Antónia.

- Annyit szeretnék kérni, hogy ha elő tud állni Sarka Kata azzal a bizonyos felvétellel, akkor tegye meg. Aki őt felhívta azzal, hogy látott egy ilyet, nyilván meg tudja mondani, mikor, hol látta, kivel beszélgettem én, kinek mutogattam közös képeket. De álljon elő bárki... Ha megteszi, előáll valaki ezzel a felvétellel, hogy én az elmúlt 2-3 évben mutogattam a Péter fotóit, annak én 1 millió forintot fizetek! - közölte Toncsi felháborodottan.

Hozzátette, mindig csodálta Hajdú Pétert és Sarka Katát, hogy van témájuk a címlapra kerülni.

- Szerintem professzionális módon űzik ezt, nagyon profik benne. Ebben a szakmában ezt kell csinálni. De rémálmomban sem gondoltam volna, hogy én is belekerülök a kalapba! - mondta Bálint Antónia.

A sztár leszögezte: nem igaz, hogy ő most mutogatott volna Hajdúval közös képeket bárhol.

- Nyilván Sarka Kata van 23 éves korára van elég intelligens, hogy nyilvánosan tőlem bocsánatot kérjen! Olyan dolgokat mond rólam, hogy kapkodom a levegőt! Mivel érdemeltem ezt ki? - tette fel a kérdést zaklatottan Antónia a Reggeliben ülő Ördög Nóra és Csonka András füle hallatára.

Sarka Kata megdöbbent: levegőnek nézték - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.