Toncsi két év után újra kimozdult

Bálint Antónia: Nincsenek semmiféle pasiügyek!

Bálint Antóniát rég nem láttuk partyközelben - Gyermeket nevel, de mostanában már tesz néha engedményt: lefekteti a kicsit és irány a buli! Jó embereket látni, még akkor is, ha furcsa neki a nagy tömeg...

2009.09.02 11:30juj.hu

Bálint Antónia rég járt party-n. A juj.hu interjújában elmesélte ennek okát. Természetesen gyermeket nevel, de mostanában már tesz néha engedményt: lefekteti őt, és irány a buli!

Toncsi  lassan három éve, hogy nem bulizik. Most 21 hónapos a kislánya, és azt tartja fontosnak, hogy minél többet vele legyen. Ha azonban már ennyire invitálták egy rendezvényre, úgy döntött, eljön.

- A nyüzsgésbe annyira nem vágyom még vissza. Fura, hogy ennyien vesznek körül, de majdcsak visszarázódom, és jól fogom magam érezni! - mosolygott Toncsi a juj.hu kamerájába.

A csinos sztár elárulta, a gyermeke születése utáni első fél évben nagyon kizárta a külvilágot. Még a családot sem engedte igazán a lánya közelébe. A kicsi egyéves kora után nyitott.

Azt is elárulta, hogy semmilyen "pasiügyek" nincsenek:  jól megvannak a gyermekkel és édesapjával.

- Egy kisbabával lehet csak teljes értelkű életet élni, azt hiszem, eddig én sem éltem teljesértékű életet. Nem jártunk viszont még sehol, lassan szeretném elvinni Balatonra, megismertetni a pancsolással. Most kezdem majd megmutatni neki a világot.

Antónia nem hiszi, hogy kislánya egyke marad.

- Nem gondolnám, hogy egygyermekes anyuka vagyok, nem szeretném, a lányom egykeként nőne fel - mondta el Bálint Antónia a juj.hu-nak.

Bálint Antónia, ahogy még nem láttuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.