A szépség első látásra az énekesbe szeretett!

Flipper Öcsi volt Bálint Antónia szerelme!

Bálint Antónia tizenhét éves volt, mikor az akkoriban mindenki által körülrajongott Flipper Öcsivel találkozott a Dolly Roll klubban.

A Dolly Roll és a Hungária tagja is volt: Flipper Öcsi élete képekben képgaléria

2009.01.13 07:20ma.hu

Bálint Antónia első szerelme az elhunyt énekes, Flipper Öcsi volt - Tizenhét évesen ismerte meg a Dolly Roll klubban, első látásra szerelem volt, de plátói maradt.

Akkoriban mindenki rajongott Öcsiért, Toncsit pedig nehezen engedték el otthonról a szülei. Tudta, nem lehet köztük semmi komolyabb. Egy alkalommal sikerült elérnie, hogy Öcsinél aludhasson. Egy csók sem csattant el azonban köztük. Később, mikor Öcsi megismerte a nejét, Toncsi szerelme kihűlt - mesélte a Napi Ásznak a lány.

Flipper Öcsi mindössze 46 évesen hunyt el november 25-én. Voltak tervei, új lemezen dolgozott, s arra vágyott, hogy hosszú kihagyás után újra színpadon énekelhessen.

Ugyanakkor egy, decemberben az Esti frizbiben lejátszott hangfelvételen már arról beszélt az énekes legjobb barátjának, hogy életét kilátástalannak érzi.

Amikor október utolsó hétvégéjén beszállították a székesfehérvári kórházba, alkoholmérgezésről szóltak a hírek. Az intenzív osztályra került, s végig ott is ápolták.

A zenész legyengült szervezete miatt nem kerülhetett sor az életmentő gégeműtétre, végül felszakadt a nyelőcsövében egy artéria, és ez okozta a halálát.

Flipper Öcsi élete utolsó időszakában kedvesével, Annával és az asszony fiával élt együtt. Élettársa nemrég elárulta, azon a napon, amikor rosszul lett, a zenészt rendkívül nehéz volt rávenni arra is, hogy engedje, bevigyék a kórházba.

Még rendőrrel is fenyegette az orvost. A kórházban aztán Öcsi rögtön alkudozni kezdett, hogy ha lefolyik az infúziója, hazamegy, ám amikor fel akart kelni az ágyból, azonnal összecsuklott...

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.