Az énekes bírja a fájdalmat

Pákó rezzenéstelen arccal tűrt

A Cool délutáni műsorában Fekete Pákó bevallotta, hogy a fizikai megpróbáltatásokat jobban bírja, mint a lelki bántalmakat. A víztől például retteg, de egy Danny Blue-éhoz hasonló csúnya bokaficam neki meg se kottyan.

2009.07.16 18:50rtlbulvar.hu

- Igazi kos vagyok! "Túrom" a fájdalmat!

Pákónak még a csonttörések sem számítanak igazi kihívásnak, olyannyira, hogy - bár azt tudja, kerültek már gipszbe a végtagjai - egyáltalán nem hagytak benne nyomot a balesetek, arra sem emlékszik, hogy mikor és mije törött el.

Vajon mitől ilyen kemény legény Pákó? Talán az állandó táncnak köszönhető-e, hogy hősöket megszégyenítő erő és kitartás van benne?

Hiszen az énekes mindig riszálja a híres-hírhedt hátsó felét, legyen szó Siófokról, a stúdióról, de az is lehet, hogy még most, ebben a pillanatban is ropja.

Valószínűbbnek tűnik azonban, hogy Pákó otthon edződött meg ennyire, kiderült ugyanis, hogy Ágica keményen bánik vele.

Bevallása szerint ketten - valószínű azonban, hogy valójában épp kedvese - viselik a nadrágot, és ha az énekes rossz fát tesz a tűzre, gyakran megdorgálja az asszony.

- Kikapsz! - idézte kedvesét a didikirály, azt viszont leszögezte, korbácsolásig azért sohasem fajul a büntetése.

Pákó majdnem megfulladt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.