Pákó meg életveszélybe került a vízparton...

Erotika! Kiszel Tünde a lábai közé kapta István Danit!

Szerda este ismét harcba szálltak a celebek az elemekkel, ám ezúttal nem csapatokba tömörülve nevettették meg a műsor nézőit, hanem egyéni küzdelmeknek lehettünk szemtanúi. Kiszel egyszerűen a lába közé kapta István Danit, Pákó pedig majdnem megfulladt.

2009.05.29 17:45rtlbulvar.hu

All star csapat volt ez a javából, a falak pedig már ismerősek lehettek azoknak, akik Kalandra fal! függővé váltak az elmúlt hetekben, hiszen a híresség-válogatott ellen a műsor legpoénosabb akadályait állították csatasorba. 

Kiszel Tünde és Fekete Pákó
természetesen nem hiányozhatott a celebek közül, teljesítményük pedig kimagasló mindannyiuk közül. Tünde elmondta, bármennyire is próbálkozott, mindig csobbanás lett a vége, ha a veszélyzónába került. 

Bevallása szerint rendesen megmozgatta a játék, hiszen napokig izomláz gyötörte. De nem csak ettől vált számára felejthetetlen élménnyé a kaland, hiszen az egyik alkalommal erotikus fallal kellett szembenézni, a feladathoz pedig István Dánielt kapta segítségül. 

- Egy érdekes pozíciót kellett felvennünk, gyorsan a lábam közé kaptam Danit! – mesélte Tünde.

Pákó sem búcsúzott örök emlékek nélkül a műsortól. A nigériai származású didikirály köztudottan retteg a fürdőkádnál mélyebb adottságú víztároló egységektől, így nem meglepő, hogy a süllyedést mindenképpen meg akarta úszni.
 
Persze csodaszámba menne, ha sikerrel járt volna, ehelyett inkább - először a műsorban - komoly életmentő munkát adott Dávidnak, Pákó ugyanis nem tudott kikecmeregni a medencéből.
 
- Aki nem tud úszni, mint én, az teljesen másképp éli meg a vízbe esést - magyarázta a helyzetet, hiszen az eset során az énekes a víz tetején lebegve a medence alja felé kereste a kiutat, ráadásul a kimentés utáni pillanatok is mosolyt fakasztóra sikerültek.
 
Pákót tehát ismét megvédte a kiskorában ráaggatott woodoo védőszimbólum, de biztos, ami biztos, elkezdett úszóleckéket venni kedvesétől, Ágicától, hogy a jövőben ne okozzon gondot a számára a nyakig érő víz.

Olvasson még több cikket Kiszel Tünde beszólásairól és kitárulkozásairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.