Naptárral próbálkozott Teddy-nél...

Farkasházy Kiszel Tündére kiáltott: Nem veszünk semmit!

Farkasházy Tivadar azt mondja, ismerősei úgy jósolták, csúcsformáját 75 éves korában fogja elérni, és még a bulvárértéke is megnőtt a Heti Hetes sztárjának, amikor Kiszel Tündével viccelődött...

2009.05.20 14:00Tabu tv

Farkasházy Tivadar már 3 éve oszlopos tagja a Médiaválogatottnak, és úgy tűnik talán sohasem unja meg a sztárfocit.

A Tabu Tv stábja ezúttal is a pályán talált rá: celeb társaival együtt rúgta a bőrt az USC pályáján.

Teddy azt mondja, ismerősei úgy jósolták, csúcsformáját 75 éves korában fogja elérni, és lám-lám ez alkalommal még a bulvárértéke is megnőtt a Heti Hetes sztárjának.

Tivadar Kiszel Tündével viccelődött, azt mondta, egy találkozásukkor rákiabált a szőkeségre, amikor naptárat akart neki eladni.

"Még tehetséges ifinek számítok a Médiaválogatottban, de mindig megfiatalodom a csapattársak közt, és nagyon élvezem a társaságot. Ma csak tartalék voltam, annál is inkább mert tárgyaláson voltam és elkéstem" - meséli Farkasházy Tivadar a Tabu Tv riporterének.

A humorista, közgazdász, matematikus, újságíró viccesre vette a figurát, hiszen a csapattagok lehetséges eladásával és cseréjével kezdett el foglalatoskodni.

"A többiek épp azon vitatkoznak, hogy Szebeni István az angol válogatottban, vagy az Internazionale-ban játsszon" - mondta el Tivadar, aki elsősorban a foci helyett mégis a Duna Tv csapatába javasolná a műsorvezetőt annak ellenére, hogy nagyon jól focizik.

Farkasházy Tivadar elárulta, elsősorban azért adná-venné az embereket, hogy neki biztos helye legyen a csapatban.

A Tabu Tv riporterének elmondta, hogy elsősorban aranytartaléknak, a csapat díszpintyének tartja magát.

Legutóbb a díszpinty kifejezést Kiszel Tündével kapcsolatban lehetett hallani, s amikor ezt Farkasházy megtudta, nagyon kiakadt.

"Akkor visszavonom a Kiszel Tündével kapcsolatban felmerült szót, mást kellene helyette találnom. Tündével egyébként nagyon régen találkoztunk utoljára. Épp egy Oscar díjas filmrendezővel beszélgettem, amikor odalépett hozzánk a naptárával, én meg rákiabáltam, hogy nem veszünk semmit. Ekkor pedig szomorúan elment, valószínűleg Gina Lollobrigidához"
- mondta el a Tabu Tv riporterének Farkasházy Tivadar.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.