"Nem bírom az ilyen típust!"

Farkasházy kiheréltetné Havas Henriket!

Egymásnak ugrott Havas Henrik és Farkasházy Tivadar - A két sztár a legnépszerűbb hazai versenyló teljesítményén kapott össze. Havas kifejtette, nem bírja a humoristához hasonló típusokat, Farkasházy pedig ki is heréltetné a "Tanár urat".

2009.04.27 10:00Fotó: farkashazy.hu

Farkasházy Tivadar nem tudott betelni a magyar versenyló, Overdose múlt vasárnapi teljesítményével. Még névnapját is egy nappal korábban ülte meg több ezer emberrel – ez a dolog Havas Henriknek nem volt szimpatikus, ahogy a véleményével sem értett egyet – adta hírül a stop.hu.

A két sztár az Esti frizbi felvételén vitázott össze. A riporter szerint az egész közvetítés a vicc kategóriája volt – Demcsák Zsuzsa lihegett, és a nemzetet emlegette, Farkasházynak pedig ez volt a legszebb élménye – ez nem világcsúcs – vélekedett Havas.

Elmondása szerint ő nem ért a lovakhoz, de a médiához igen, ehhez viszont Teddy nem konyít. Havas már a lihegéstől is rosszul volt, és útálja, ha okkal és ok nélkül is éneklik a himnuszt – írta a stop.hu.

A Tanár úr nem rejtette véka alá, hogy szerinte Farkasházy mindehová „belóg” az újságíró igazolvánnyal. Teddy elmondta: rajta ötven évig röhögtek Magyarországon, hogy lóversenyre jár - soha nem tudta itthon elmesélni élményeit, milyen, amikor több ezer ember felállva tapsol.

Csodalónak egyébként is először a németek hívták Overdose-t – szögezte le Farkasházy, aki szerint Havas még a szomszéd faluban sem járt soha lóversenyen. Hozzátette: nem érti egyébként, egy olyan kiváló újságíró, mint Havas, miért ír a Kelemen Annához és Molnár Anikóhoz hasonló emberekről – adta hírül a stop.hu.

A Tanár Úr elárulta: egyébként jóban vannak Teddyvel, de nem egyforma a temperamentumuk. Nem bírja ezt a „típust”. Ő elvből sem használja az újságíró igazolványát.

Elmondta, ha visszatérne az az idő, mikor élmény volt kijárni lóversenyre, venne egy lovat. Kérdésére azonban, miért is herélik ki a lovakat,

Farkasházy magyarázatot adott és kifejtette: így nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak az állatok. Ha azonban Henrik ló lenne, biztosan kiheréltetné, szögezte le viccesen a humorista – írja a stop.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.