Romaügyi miniszter lenne a Tanár úr?

Havas Henrik: Egy forintért elvállalom!

Szívesen vállalna posztot a kormányban a riporter - Havas Henrik, aki Horn Gyula idejében már volt hat napig államtitkár, a roma kérdésekért felelős tárca élén hatékonynak tartaná magát.

2009.03.31 08:35Fotó: tv24.hu

Romaügyi miniszter lenne Havas Henrik - Blogjában arról beszél, mindenhez nyilván nem ért, így nem lenne miniszterelnök sem. De szívesen foglalkozna a cigánykérdéssel. Csak akkor vállalná azonban el a posztot, ha ezt egy forint juttatásért tehetné meg. Szolgálati autót sem kér, saját BMW-jét használja - adta hírül a Napi Ász.

A lap megírta: A kocsira vonatkozó kitétel oka még a Horn-időszakból származik. Havas éppen felmondott az MTV-nél, amikor csörgött a telefon. A titkárnőjével arról beszélt éppen, biztos Horn Gyula az, szeretné, ha megoldaná a kommunikációs válságot. Tényleg Horn volt, és felkérte az államtitkári posztra - adta hírül a Napi Ász.

Ám Havas csak hat napig viselte a címet, és saját autóját nem használhatta, mert akkoriban egy Mercedes-e volt, és csak miniszterek jártak ilyennel. Kiss Elemér ekkor elhozatta neki Suchman Tamás Chrysler-jét - mesélte Havas Henrik.

A Tanár úr most ismét azt várja, hogy megcsörrenjen a telefon, és felajánljanak neki valamilyen posztot a válság megoldása érdekében - mondta el a Napi Ásznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.