A műsorvezető másságát nyíltan vállalja!

Négy évet várt Havas Henrikre Steiner Kristóf!

Négy év után beszélgethetett újra Havas Henrik és Steiner Kristóf. A másságát nyíltan vállaló fiatal forgatókönyvíró ugyanis elfogadta a Tanár úr meghívását a Story Tv-n futó beszélgetős műsorába.

2009.03.16 12:15ma.hu

- "Annak idején vendég voltam a Mokkában, ahol négy percen át beszélgettem Havassal. Akkor úgy búcsúzott el tőlem: csak azt sajnálja, hogy a melegek, mint én is, magányosan fogunk meghalni. Erre már nem volt időm reagálni, mert ennyi idő volt rám szabva" - emlékszik vissza Kristóf. 

- "Most végre eljött az idő, amikor hosszabban beszélgethettünk, és úgy érzem, sikerült őt meggyőznöm állításának ellenkezőjéről. Végig nagyon objektíven vezette a beszélgetés folyamát, és nagyon jólesett, hogy úgy mutatott be, mint fiatal kollégáját. Nagy elismerés ez nekem, hiszen jól tudom, mennyire kritikus a szakmabeliekkel szemben" - mesélte a Napi Ásznak Kristóf.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.