"Nem menne le kutyába, ha megfizetnék"

Havas: Égeti magát Stohl Buci reggelenként!

Havas Henrik kiváló színésznek tartja Stohl Andrást, de nincs kibékülve a sztár Reggeliben való szereplésével - Véleménye szerint ő csak egy azok közül, akik végzettség nélkül látják el a műsorvezetői feladatokat.

Stohl András a János vitéz című darabban a Nemzeti Színházban képgaléria

2009.02.02 06:55ma.hu - Fotó: hallotaxi

A kereskedelmi televíziókban újságírói végzettség nélküli celebek vezetik a műsorokat, olyanok, akik modellkedéssel foglalkoztak vagy sorozatban szerepeltek -  Havas Henrik ezt nem díjazza. A Tanár úr kifejtette: csak sajnálni tudja, hogy a remek színész Stohl Andrást nem fizetik meg eléggé, így a Reggeliben kell égetnie magát. Stohl nem sértődött meg a megjegyzésen, annyit mondott, aranyos Havas tanár úr, és puszilja - adta hírül a Napi Ász.

Havas Henrik ritkán rejti véka alá véleményét, ha szakmaiságról van szó - Korábban sem titkolta, ha egy-egy televíziósnak nem volt megelégedve a munkájával.

Egy alkalommal Hajdú Péternek fejtette ki, miközben egymással szemben ültek, hogy nem tartja jó riporternek. Közölte az Esti frizbi műsorvezetőjével, hogy azért mondja meg ezt itt és most neki, mert mások a háta mögött tennék ugyanezt.

Megtoldotta a dolgot azzal, hogy elmondta, szerinte a szakmában egy tehetség sincsen.

Pálffy István sem úszta meg kritika nélkül - Havas Henrik a híradóssal kapcsolatban kifejtette, hogy véleménye szerint "köze sincs a hírekhez", és ha nem lenne a súgógép, el lenne veszve.

Még korábban Schobert Norbert és Béres Alexandra kapott kemény kritikát Havastól, a riporter ugyanis úgy vélte, az általuk vezetett A Nagy Fogyás show csupán népbutítás volt, és arról szólt: ki viheti el a nagyobb szeletet a reklámtortából. Hiszen a műsor remek alkalom volt a termékeik népszerűsítésére is.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.