"A celebek elfelejtik, honnan jöttek!"

Steiner Kristóf: Liptai Claudia a ciki, nem a bulvár

Nincs ínyére Steiner Kristófnak, ahogyan Liptai Claudia és Dundika viselkedik a médiában - Szerinte előbbinek el kéne gondolkodnia: a bulvár segítségével válhatott azzá, ami, Dundikának pedig nem kéne énekesnőként szárnyat bontogatnia...

Nők alkotásaiért rajong a VIVA Kristóf képgaléria

2009.02.10 07:15ma.hu - Fotó: zene.hu

A Viva Tv exműsorvezetője nem érti, hogy ha egy ember ismertté válik a médiában, miért érzi mindjárt több mindenben tehetségesnek magát.

Steiner Kristóf azt tanácsolja Dundikának - akit egyébként mint embert, kedvel -, hogy mutassa meg magát minél több lapban, hiszen még fiatal és gyönyörű, de a lemezkiadással szerinte nem kellett volna próbálkoznia.

Keresse meg magában, miben igazán tehetséges. Dukai Regina szerinte énekesnőként is megállja a helyét. Liptai Claudiával kapcsolatban azonban elmondta, nem érti a viselkedését, mert miután elérte a célját, megharagudott a bulvárra. A celebeknek emlékezniük kéne arra, honnan jöttek - vélekedett Kristóf a Napi Ászban.

Steiner Kristóf, aki nem haragszik a bulvármédiára, nemrég a Cool Live műsorában árulta el saját magánélete nagy eseményét: eljegyzete a kedvesét, Mathan-t.

A két fiú régóta tervezte, hogy hivatalosan is összeköti az életét, s eljött a "legénykérés" ideje is, melyre egy romantikus séta közben került sor.

Kristóf persze hosszasan készülődött az eseményre, a különleges alkalomhoz különleges gyűrű is szükségeltetett.

A műsorvezető párja, bár már régóta sejtette, hogy kapcsolatukban hamarosan eljön a nagy lépés, meglepődött a dolgon, és boldogan fogadta a kérdést.

A páros valószínűleg külföldön köti majd össze az életét hivatalosan, a lehetséges helyszínek közt szerepel San Francisco, Dél-Afrika és Kanada is. A fiúk itthon a családjukkal ünneplik meg a jeles eseményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.