Visszaélnek a műsorvezető nevével!

Durva! Liptai Claudiát használták pasizáshoz az interneten

Öt hónapja látható fenn az egyik társkereső oldalon Liptai Claudia adatlapja és többéves fotói, valaki ugyanis az ő személye mögé bújva pasizott...

2009.02.05 12:35ma.hu - Fotó: asztarok.hu

Mi történik Liptai Claudia körül? Nem elég, hogy a műsorvezető és párja, Gesztesi Károly házasságával a hírek szerint gondok vannak, valaki gondoskodott róla, hogy a sztár máris társkereső hölgyként szerepeljen az interneten.

Az illető Liptai régi fotóival és nevével élt vissza. A sztár a Blikktől tudta meg a dolgot, s a TV2 szóvivőjén, Magyar Ritán keresztül elmondta, ő sosem volt tag társkereső oldalon és nem is kíván az lenni - adta hírül a Blikk.

Liptai Claudia  tehát nem tart ott, hogy máris új párt keresgéljen magának. Férjével, Gesztesi Károllyal egyelőre még nem beszéltek arról, mi is történt kapcsolatukban, noha korábban erre a hétre ígértek tájékoztatást.

Két héttel ezelőtt nagy megdöbbenést keltett a hír, miszerint olyan probléma ütötte fel a fejét a színészpáros kapcsolatában, ami akár váláshoz is vezethet.

Liptai Claudia és párja nem nyilatkozott, a színész mindössze annyit mondott, hogy a válással kapcsolatban hírzárlatot rendeltek el, és most nem szeretne a magánéletéről beszélni.

Elindultak tehát a találgatások. A hírek kezdetben főleg arról szóltak, hogy a csinos műsorvezető afrikai tartózkodása alatt történt valami, ami gondot okozhatott a páros tagjai között. Claudia ugyanis A sztárok a fejükre estek című produkció keretében utazott ki az országba.

Liptait összeboronálták Kucsera Gáborral és Kovács Áronnal is. A feltételezéseket utóbbi nevetségesnek nevezte, annyit azonban később elárult, hogy Claudia már Afrikába érkezésük első hetén említette, hogy valami nincs rendben a házasságában...

A legutóbbi információk szerint Gesztesi és Liptai kapcsolatának nem tehetett jót, hogy a páros egy telken élt a színész korábbi nejével és két nagyfiukkal - az exfeleség pedig újabb gyermekáldás elé nézett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.