A sztár új szerepe a Papírkutyákban!

Régi vágya teljesült- Trolibuszsofőrnek állt Gesztesi Károly!

Régi vágya teljesült Gesztesi Károlynak: kipróbálhatta, milyen is egy igazi trolibuszt vezetni. A Papírkutyák sajtótájékoztatóján a film egyik főszereplője megkocsikáztatta a vendégeket.

2009.02.02 16:00ma.hu

A február 19-én bemutatandó Papírkutyákban Gesztesin kívül láthatjuk Mucsi Zoltánt, Scherer Pétert, Kálloy Molnár Pétert, Pikali Gerdát és Hajdú Steve-et is.
 
A komédiát Gyöngyössy Bence rendezte, operatőre Sas Tamás volt, főcímdalát pedig Kovács Áron adja elő.
 
A Hippolyt, a Meseautó, az Egy szoknya, egy nadrág és az Egy bolond százat csinál alkotóinak új filmje Kuplung és Csumpi, a két kisstílű, de nagyon kreatív megélhetési bűnöző története, akik Kárpátaljáról kerültek Magyarországra. 

A legváltozatosabb munkákból próbálnak általában kevesebb sikerrel megélni. Most éppen előzetes letartóztatásba kerültek, bár nem azért, amit valójában elkövettek. Egy háromszemélyes cellában helyezik el őket, ahol cellatársuk 2 méter magas és 150 kiló színhús, név szerint Darab. Itt indul a történet, melynek során főhőseink a cellatársnak felidézik az általuk elkövetett tökéletlen bűncselekmény részleteit… 

A film főszereplői, a Kuplungot és Csumpit megformáló Mucsi Zoltán és Scherer Péter megtiszteltetésnek vették, hogy ezúttal főszerepet osztott rájuk a rendező, sőt még az ötleteiket is meghallgatta.

- "Nincs a világon még egy olyan rendező, aki olyan türelemmel és érdeklődéssel hallgatja végig a színészek ötleteit, mint Bence" - mesélte a Papírkutyák múlt heti sajtótájékoztatóján Gesztesi Károly, aki a filmben egy mozgássérült ex-trolibuszvezetőt alakít. 

A sajtótájékoztató stílszerűen egy trolibuszremízben zajlott, ahol szokatlan élménnyel gazdagodhattak a vendégek: Gesztesi Károllyal a volán mögött zötykölődhettek egy trolibuszon. 

A színész ugyanis szabad kezet kapott, és végre kipróbálhatta, milyen egy igazi trolit vezetni. 

- "Csak autóra és motorcsónakra szereztem jogosítványt, de bevallom, régóta szerettem volna kipróbálni, milyen trolibuszt vezetni. Most már ezt is megéltem. Nagy élmény volt" - lelkendezett Gesztesi, miután leszállt a járműről. 

A filmet hivatalosan február 19-én mutatják be a mozik, díszbemutatójára azonban már február 17-én sor kerül a Corvin moziban. Előtte pedig a stáb tagjai még vidékre is ellátogatnak. Február 10-től az ország nagyvárosaiban találkozhat a Papírkutyák szereplőivel a közönség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.