A hetedik év betette a kaput...?

Válságban van Liptai és Gesztesi házassága?

Mindig harmonikusnak, boldognak tűnt Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága - Kislányukat is lelkesen nevelték. Lehetséges, hogy valóban kihűlt ez a szép szerelem?

Hal a tortán: Gesztesi Károly menüje elkápráztatta a többieket képgaléria

2009.01.27 13:00ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Meglepő - A házaspárhoz közel álló források szerint a kritikusnak tartott hetedik év Liptai Claudia és Gesztesi Károly kapcsolatát is próbára tette.

Az utolsó lökést állítólag az adta, hogy a műsorvezető több hétre Afrikába utazott forgatni, ahol ráadásul napról-napra jobban nézett ki, s ez a féltékenységet is felerősítette a férjében. A páros házassága válságban van - értesült a Blikk.

A családi élettel kapcsolatban Liptai Claudia valóban beszámolt problémákról a közelmúltban, ezek azonban nem az ő és Gesztesi Károly kapcsolatára vonatkoztak.

A csinos műsorvezető arra panaszkodott, hogy amikor másfél hónap távollét után hazatért Afrikából, nem egészen az várta otthon, amire számított.

Két és fél éves kislánya, Panka, aki után már nagyon epekedett, ugyanis nagyon apás lett, miután hosszú ideig nem látta édesanyját.

Claudia bevallotta, hogy egészen megváltozott a lánya, kevésbé fogadott szót neki, sőt, ha valamit kért tőle, akkor Panka elengedte azt a füle mellett.

A műsorvezető úgy érezte, hogy a viszontlátás nagy örömébe egy kis üröm is vegyül, hiszen szinte mindent előről kellett kezdenie a kislányával, úgy tűnt, túlságosan sok volt a külön töltött idő.

Liptai nemrég lehetőséget kapott, hogy újra színésznőként csillogtassa meg tehetségét, s játssza el a férfifaló doktornőt a Jóban-Rosszban sorozatban.

A sztár jó pár kilótól megszabadult Afrikában, s ez csak előnyére válik a karakter megformálásában.

A minap pedig meglepő kijelentést tett Liptai Claudia, amikor az Aktívban kifejtette, hogy szívesen állna modellt egyszer aktfotózáshoz, de csak nem teljesen meztelen képekhez.

Vajon valóban féltékenység is közrejátszik abban, hogy gond támadhatott a páros tagjai között?

A házaspár többször hangoztatta, szeretnének még egy közös gyermeket, Panka kistestvére azonban eddig még nem érkezett meg.

A páros a nyáron úgy nyilatkozott, szó sincs róla, hogy lemondtak volna az újabb babáról, de elhalasztották a dolgot. Mostanság igen sok a munkájuk, és kislányukkal is többet szeretnének foglalkozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.