"Takarodj a képernyőről!"

Kövér disznónak nevezik, pedig fogyott - Liptai Claudia kiborult!

Naponta szembesül gonosz megjegyzésekkel a vöröshajú műsorvezető - Liptai Claudiának kezd elege lenni belőle, hogy bár sokat fogyott, most is súlya miatt bántják!

Hal a tortán: Claudia boldogan főzött! képgaléria

2009.01.08 08:28ma.hu - Fotó: asztarok.hu

Hiába van évek óta a képernyőn, ma sem tud hozzászokni a cinikus és sokszor sértő megjegyzésekhez - Liptai Claudia elárulta, lelkiállapotától is függ, mennyire bántják meg őt, de sajnos nem a kedves sms-ek tűnnek fel neki először, hanem a "kövér disznó, takarodj a képernyőről!" típusúak.

Pedig Afrikában sokat fogyott, és szeretné, ha - életében először - utánafütyülnének a férfiak a strandon. Nem adja fel a diétát, jobban érzi magát a bőrében, különösen, hogy újra színészkedhet is - adta hírül a Hot! magazin.

Liptai Claudia a Jóban-Rosszban sorozat férfifaló doktornőjét alakíthatja, véleménye szerint még hitelesebben, hiszen A Sztárok a fejükre estek afrikai forgatásáról tíz kilóval könnyebben tért haza.

Nem csoda, hiszen a nomád körülmények között nemcsak sokat mozogtak társaival, de rengeteg vizet is ittak.

A sztár elárulta, nagyon tetszik neki a sorozatbeli karaktere, ugyanis rájött, saját magával szembesült a szerepben. Azzal az énjével, aki a Gesztesi Károllyal kötött házassága előtt volt...

Claudiát egyébként A Sztárok a fejükre estek forgatása idején is érték kritikák. Akkor öltözködése miatt mondott róla nem túl hízelgő véleményt Váradi Csaba divattervező.

Úgy vélte, hogy ennyi szakmában eltöltött év alatt a műsorvezető már felismerhette volna testi adottságait. Szerinte nem voltak előnyösek a sztár domborulatai azokban a holmikban, amiket viselt.

Lakatos Márk
stylist ezzel szemben úgy nyilatkozott, hogy Claudia színvonalas teljesítménye fontosabb a képernyőn, mint az öltözete. A TV2 szintén úgy reagált a dologra, hogy ők elégedettek Liptai külsejével.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.