"Ledobnám a textilt!"

Hoppá - Liptai levetkőzne Ördög Nóra párjának

Nem mondana nemet egy aktfotó-sorozatra Liptai Claudia - Ezt maga a csinos műsorvezető vallotta be, hozzátéve, hogy csak Nánási Pál készíthet róla képeket.

Hal a tortán: Liptai Claudia kitett magáért! képgaléria

2009.01.26 12:50ma.hu - Fotó: asztarok.hu

Meglepő kijelentést tett a napokban Liptai Claudia - A Mokka műsorvezetője az Aktívban elárulta, nem utasítja el annak lehetőségét, hogy egyszer aktfotósorozat készüljön róla, de csak akkor vállalná, ha Nánási Pál készítené a képeit, aki jelenleg Ördög Nóra új kedvese.

Liptai úgy fogalmazott, addig pózolna, amíg lehet - a Playboy főszerkesztője elárulta, évek óta tervben a sztár szerepeltetése a lapban, ő viszont Claudiával kapcsolatban is hagyományos képeken gondolkodik - adta hírül a Blikk.

Liptai Claudia nem mindig volt kibékülve külsejével, ezért érthető, ha úgy gondolja, ha jó formában érzi magát, szeretne kamera elé állni. Nemrég elárulta: fiatalkora óta az a vágya, hogy egyszer utánafütyüljenek a férfiak a strandon - életében először.

Az utóbbi időben a műsorvezető sokat fogyott, ehhez hozzájárult az is, hogy részt vett A sztárok a fejükre estek produkcióban Afrikában.

Büszke a teljesítményére, s jobban is érzi magát a bőrében. Nem áll meg azonban a már leadott kilóknál.

Bár vékonyabb, mint korábban, most is gyakori, hogy sértő megjegyzéseket kap, miközben a képernyőn műsort vezet - a sztárt ez igen bántja, s úgy érzi, a kritikus sms-ek mellett sajnos eltörpülnek a kedves, biztató üzenetek.

Claudia azonban nem adja fel a diétát, annak pedig külön örül, hogy ismét színésznőként bizonyíthat a képernyőn.

Ráosztották a Jóban-Rosszban sorozat férfifaló doktornőjének szerepét. Úgy érzi, vékonyabban még hitelesebben alakíthatja a karaktert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.