Félrelépés vagy munkamánia a baj oka?

Gesztesi a gyerekeivel vigasztalódik - volt neje pedig terhes!

Külföldre utazott pihenni, de már hazatért Gesztesi Károly - A színész mostantól gyermekeire kíván koncentrálni. A pletykák szerint a sztár exfelesége is lehet Liptai és Gesztesi házassági válságának oka.

Gesztesi Károly menüje elkápráztatta a többieket képgaléria

2009.02.02 13:25ma.hu

Még mindig nem tudni, mi állhat pontosan a korábban álompárnak vélt Liptai Claudia-Gesztesi Károly páros kapcsolatának megromlása mögött - A legtöbben munkamániára vagy féltékenységre tippelnek, ám újabban a pletykák a színész exnejét is említik. A minap kiderült, hogy az asszony terhes, Gesztesi pedig, aki nemrég jött haza Törökországból a barátaival, leszögezte, hogy mostantól minden idejét gyermekeivel kívánja tölteni - adta hírül a Blikk.

Másfél hete rejtély, mi történhetett a népszerű színész házaspár kapcsolatában - Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassági válságára mindenki felkapta a fejét, kezdetben valószínűleg sokan hitték, hogy csak kósza híresztelésről van szó.

Az érkező információk azonban egyre aggasztóbbak voltak. Kezdetben arról szóltak a hírek, hogy Liptai Claudia afrikai tartózkodása idején, miközben A sztárok a fejükre estek kalandtúra forgatásán volt, közelebbi kapcsolatba került a kajakos Kucsera Gáborral.

Később műsorvezető társával, Kovács Áronnal is összeboronálták a sztárt. Utóbbi nevetségesnek nevezte a feltételezést, de azt elárulta, hogy véleménye szerint Claudiának valóban "démoni szexuális kisugárzása" van.

Majd pedig tőle érkezett az az információ is, hogy Liptai már Afrikába érkezésük első hetén beszámolt arról, valami nincs rendben a házasságában.

Állítólag elmondta, úgy érzi, a kapcsolat elfáradt, és tervezi, hogy különköltözik a párjától...

Közben az is kiderült, hogy Gesztesi Károly nemcsak szoros kapcsolatot ápol exfeleségével, de Liptai Claudiával ugyanazon a telken laknak, mint a színész volt neje két fiukkal, azaz, egy ikerház két felében.

Egy neve elhallgatását kérő ismerős az egyik bulvárlapnak azt nyilatkozta, hogy a csinos műsorvezetőben a furcsa helyzet miatt mindig is maradt a  tüske. Lehetséges, hogy valóban ez vezetett a problémák sokasodásához?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.