Csak reklámfogás a házasság válsága?

Frei cáfolja, hogy Liptai és Kucsera együtt aludt volna!

Napok óta hangos a bulvársajtó Liptai Claudia és Gesztesi Károly állítólagos házassági válságától - A műsorvezetőt összefüggésbe hozták Kucsera Gáborral. Frei Tamás szerint lehetetlen, hogy Claudia és a kajakos közt Afrikában kialakult valami.

Liptai Claudia kitett magáért! képgaléria

2009.01.29 06:55ma.hu - Fotó: asztarok.hu

Fizikai képtelenségnek tartja Frei Tamás, A Sztárok a fejükre estek producere, hogy Liptai Claudia és Kucsera Gábor közt bármi kialakulhatott Afrikában - a szereplők külön táborban aludtak a stábtól, mindenki tudott volna róla, ha valami történik. A kajakost a fegyveres őrök át sem engedték volna a stáb szálláshelyére, vélekedett Frei.

Lehetséges, hogy csupán reklámfogás a színészpárosról szóló pletyka? A felek egyike sem cáfolja a híreszteléseket, de tegnap bejelentették, jövő héten kiderül az igazság. Talán eladták történetüket egy bulvármagazinnak; a reklám mindkettőjüknek jól jön új filmszerepeik miatt - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudiát a házassági válságról szóló hírrek kipattanása óta nemcsak a sportolóval, hanem műsorvezető-társával, Kovács Áronnal is hírbe hozták, akivel a sztár együtt dolgozott Afrikában.

A szintén családos műsorvezető, aki boldog kapcsiolatban él nejével és egy közös kisfiuk is született, nevetségesnek találta a feltevést, de azt elismerte, hogy Liptai valóban "démoni szexuális imázzsal" rendelkezik.

A férj, Gesztesi Károly csupán annyit mondott kettejük ügyéről Claudiával, hogy a válással kapcsolatban hírzárlat lépett életbe és most nem szeretne nyilatkozni magánéletéről, a neje pedig kitért a kérdések elől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.